Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Buna!
Ma aflu in aceeasi situatie,wire-ul nu a ajuns desi sunt modèle care au primit plata.Are legatura cu moneda contului bancar?specific ca am cont in euro....
No avatar
Alessia_one

Keke;12004 wrote: Buna!
Ma aflu in aceeasi situatie,wire-ul nu a ajuns desi sunt modèle care au primit plata.Are legatura cu moneda contului bancar?specific ca am cont in euro....

Buna. Eu zic sa suni la banca si sa intrebi daca se face conversia automat. De la ce site trb sa primesti plata? La cb pe cont de lei la raiffensen a mers perfect
Oldshadow

nu are nici o treaba ce moneda este conversia se face automat din dolari in euro si la banca sa te duci sa ii spui de unde primesti banie aiurea verifica online daca ai cont sa vezi ce ai in contsi ce este in asteptare
No avatar
Justinbleu

Figi;11654 wrote: Fetelor , tocmai am primit banii de la cb prin wire! Aveti rabdare , o sa primiti si voi! Mult succes. Acum intrebarea e la fiecare perioada atat va trebui sa asteptam?
Imi poți spune te rog mai exact, tot ceea ce ai avut nevoie ca sa-ți Primești banii, eu încă aștept banii ce i-am trimis câte Wire pe 4...
No avatar
Keke

Cont la Raiffeisen in euro,plata de la MFC prin Wire..conversia se face automat, in schimb sunt acum 11zile inclusiv weekend si ar fi trebuit sa ajunga.Cei de la mfc spun doar ca ma vor tine la curent cand au là randul lor raspuns de la banca..
No avatar
Keke

Da,pot verifica situatia contului online,nu Trebuie Sa sun la vanca
No avatar
Keke

Banca oops
No avatar
Justinbleu

Keke;12011 wrote: Cont la Raiffeisen in euro,plata de la MFC prin Wire..conversia se face automat, in schimb sunt acum 11zile inclusiv weekend si ar fi trebuit sa ajunga.Cei de la mfc spun doar ca ma vor tine la curent cand au là randul lor raspuns de la banca..cand văd ca alții au primit banii ma umplu de nervi, cum frate aștept banii transferați pe 4 si încă nu imi intra...acum nu am mai print un răspuns la ei de 5 zile, sper ca am
Completat corect tot e aveam
Sa mi primesc banii măcar pe 2-3 mai...
ralucka

Deci de pe 16 astept banii de pe mfc , nici acum nu i am primit , au trimis a treia oara wire ul si nu am banii ! Este de rahat , nici macar nu raspund la mailuri
Oldshadow

ce banca ai raluca
Scrie răspuns