am impresia ca MFC este un mare scam desi nicciodata in 6 ani nu am avut probleme cu ei . este a treia oara cand retrimit wire-ul si refuza sa-mi trimita banii pe paxum
We've received an update from the bank that they are re-sending your wire through a different provider on Thursday morning. We apologize for the delay and we will make sure you receive your funds as soon as possible.
M-am saturat !!!
Durata Wire Cont Romania
amyyyy;11800 wrote: astia de la CB imi cer pasaport sau permis prin transfer wire...nu am niciuna de cele 2....ce acte sa trimit ....certificatul de nastere o fi bun?care a patit la fel ce documente a trimis
eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
surek;11850 wrote: eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
:))) se pare ca organului nu i trebuie discernamant
:))) se pare ca organului nu i trebuie discernamant
surek;11850 wrote: eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
tot buletin am pus si eu prima data si au trm e.mail ca nu am pus la update CI cu fata...am pus si cu fata si zice k am deja verificat CI si CI cu fata ....vor clar permis sau pasaport...
tot buletin am pus si eu prima data si au trm e.mail ca nu am pus la update CI cu fata...am pus si cu fata si zice k am deja verificat CI si CI cu fata ....vor clar permis sau pasaport...
-
Alessia_one
Neatza fetelor! Vin cu detalii despre wire transfer on cb. Pe 23 apr am cerut plata si azi 27 apr am primit banutii. Am cont la raiffensen in ron si sa facut conversia automat. Rata de schim 37.9 deci la 550 de dolati am primit 21 milione. 5 zile a durat transferul dar am cerut plata zilnica nu am asteptat la perioada. Va pup