Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

am impresia ca MFC este un mare scam desi nicciodata in 6 ani nu am avut probleme cu ei . este a treia oara cand retrimit wire-ul si refuza sa-mi trimita banii pe paxum
We've received an update from the bank that they are re-sending your wire through a different provider on Thursday morning. We apologize for the delay and we will make sure you receive your funds as soon as possible.
M-am saturat !!!
No avatar
alicia

Nici acum nu ti-au intrat?Ai avut multi bani de te tin atât? 😲
No avatar
surek

amyyyy;11800 wrote: astia de la CB imi cer pasaport sau permis prin transfer wire...nu am niciuna de cele 2....ce acte sa trimit ....certificatul de nastere o fi bun?care a patit la fel ce documente a trimis

eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
ralucka

nu nu este o suma fff mare , dar este frustrant deja ! ei vor sa trimita a 3 a oara acelasi wire cand le-am trimis email sa mi -i trimita pe paxum sau inapoi pe mfc . nu vor pur si simplu
No avatar
alicia

Nu stiu ce sa zic...totuși au trecut atatea zile,ma bucur însă că eu i-am primit
No avatar
Vicious

surek;11850 wrote: eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...
:))) se pare ca organului nu i trebuie discernamant
No avatar
amyyyy

surek;11850 wrote: eu nu am pus nici un passaport sau permis, la wire transfer am selectat ca banca mea are 2 copii dupa buletin ,si asta am si la banca...e greu sa intri pe linkul care ti l-au trimis cu age verification si daca jos unde trebuie sa incarci pozele iti arata Submited submited la ambele numai trebuie nimic. eu nu stiu cum faceti voi videochat ca sunteti mai slabi ca mine la engleza care eu nu stiu o boaba...

tot buletin am pus si eu prima data si au trm e.mail ca nu am pus la update CI cu fata...am pus si cu fata si zice k am deja verificat CI si CI cu fata ....vor clar permis sau pasaport...
No avatar
mishaaa27

A primit cineva banii dupa cam4 ? Multumesc
No avatar
mishaaa27

Astazi am primit banii , a 5 a zis de cand s a aprobat transferul. 🤗 deci a durat 8 zile in total. Greu !
No avatar
Alessia_one

Neatza fetelor! Vin cu detalii despre wire transfer on cb. Pe 23 apr am cerut plata si azi 27 apr am primit banutii. Am cont la raiffensen in ron si sa facut conversia automat. Rata de schim 37.9 deci la 550 de dolati am primit 21 milione. 5 zile a durat transferul dar am cerut plata zilnica nu am asteptat la perioada. Va pup
Scrie răspuns