experienta mea cu paxum recente
Buna.Sunt noua pe forum si as avea cateva nelamuriri.La paxum external card am atasat visa electron de la BT,am primi mail cum ca a fost atasat...intrebarea mea este daca cineva a mai folosit de la BT ,exista posibilitatea sa am probleme cu el in momentul cand o sa fac tranzactia paxum-card?Erroarea nu ar trebui sa apara in momentul cand atasesezi cardul?si o ultima intrebare....am citit ca se poate cere un coupon de la CB ca sa primesti cardul paxum gratuit.Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii? Le scriu"VREAU COUPON!" si imi trimit?:)) ...imi cer scuze pt multimea intrebarilor...
kapena;11963 wrote: Buna.Sunt noua pe forum si as avea cateva nelamuriri.La paxum external card am atasat visa electron de la BT,am primi mail cum ca a fost atasat...intrebarea mea este daca cineva a mai folosit de la BT ,exista posibilitatea sa am probleme cu el in momentul cand o sa fac tranzactia paxum-card?Erroarea nu ar trebui sa apara in momentul cand atasesezi cardul?si o ultima intrebare....am citit ca se poate cere un coupon de la CB ca sa primesti cardul paxum gratuit.Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii? Le scriu"VREAU COUPON!" si imi trimit?:)) ...imi cer scuze pt multimea intrebarilor...
Eu am card la BT, si nu am avut probleme, a durat o zi pana am primit suma, este fiabil cardul de la bt, fiind visa electron, nu o sa ai probleme, stai linistita, dar eu nu am facut transfer de o suma mare, ci doar modica sa vad procesul intreg, cum ajung banii de la site pe pax, si cum se transfera de pe pax pe card external. la o suma modica a mers, acum nu stiu ce se va intampla la sume mai mari, sper ca tot okay sa fie totul!referitor la cupoane...nu stiu sa iti spun!
Eu am card la BT, si nu am avut probleme, a durat o zi pana am primit suma, este fiabil cardul de la bt, fiind visa electron, nu o sa ai probleme, stai linistita, dar eu nu am facut transfer de o suma mare, ci doar modica sa vad procesul intreg, cum ajung banii de la site pe pax, si cum se transfera de pe pax pe card external. la o suma modica a mers, acum nu stiu ce se va intampla la sume mai mari, sper ca tot okay sa fie totul!referitor la cupoane...nu stiu sa iti spun!
Teddy28;11962 wrote: Salut. Am si eu o nedumerire. Contul meu este verificat, pana acum am primit plati, deci nu asta este problema mea. Am o prietena care vrea sa primeasca banii de pe Imlive in contul meu Paxum, ea nu mai poate aplica pentru ca a pierdut cardul de la ei. Aveti idee daca poate sa ii transfere de pe imlive, avand in vedere ca practic acolo este numele ei, si in card paxum numele meu? Scuze pentru roman, va multumesc anticipat!
posibil sa mearga ,deorece practic bagi doar email-ul de la paxum
posibil sa mearga ,deorece practic bagi doar email-ul de la paxum
-
Alessia_one
georgy31;11985 wrote: exact ca si first choice primesti cardul si il folosesti exact cum il foloseai si pe ala,primesti banutii in cont si dupa ii poti scoate!este la fel!
Mersi mult de informatie! Apreciez ajutorul. E foarte bine ca functioneaza ca cei de Firstchoice.
Mersi mult de informatie! Apreciez ajutorul. E foarte bine ca functioneaza ca cei de Firstchoice.
Hazel;11964 wrote: Eu am card la BT, si nu am avut probleme, a durat o zi pana am primit suma, este fiabil cardul de la bt, fiind visa electron, nu o sa ai probleme, stai linistita, dar eu nu am facut transfer de o suma mare, ci doar modica sa vad procesul intreg, cum ajung banii de la site pe pax, si cum se transfera de pe pax pe card external. la o suma modica a mers, acum nu stiu ce se va intampla la sume mai mari, sper ca tot okay sa fie totul!referitor la cupoane...nu stiu sa iti spun!
Multumesc mult Hazel.Daca a mers la o suma mica,trebuie sa mearga si la o suma mare.Sa vedem daca ma poate lamuri cineva si cu acest COUPON
Multumesc mult Hazel.Daca a mers la o suma mica,trebuie sa mearga si la o suma mare.Sa vedem daca ma poate lamuri cineva si cu acest COUPON
Buna. Am adaugat contul meu Paxum pe jasmin, stiti ca pe firstchoice apareau acolo toate site-urile de la care primesti bani, pe paxum unde imi arata de unde primesc platile ? Cand aplic pentru card pe paxum la adresa nu apare toata adresa, apare doar Str. xxx si nr. xx, blocul etajul etc nu apar, dar am vazut ca pot sa ”adaug adresa”, voi cum ati procedat ? Ati adaugat adresa completa sau ati lasat adresa care apare deja acolo ? Cand primesti banii pe paxum unde dai sa ii vezi ? Multumesc.
BLuBy;12088 wrote: Buna. Am adaugat contul meu Paxum pe jasmin, stiti ca pe firstchoice apareau acolo toate site-urile de la care primesti bani, pe paxum unde imi arata de unde primesc platile ? Cand aplic pentru card pe paxum la adresa nu apare toata adresa, apare doar Str. xxx si nr. xx, blocul etajul etc nu apar, dar am vazut ca pot sa ”adaug adresa”, voi cum ati procedat ? Ati adaugat adresa completa sau ati lasat adresa care apare deja acolo ? Cand primesti banii pe paxum unde dai sa ii vezi ? Multumesc.
buna
la paxum nu apapre nimic ca la firstchoice username si si adresa trebuie modificate si cerificate din nou si cand primest banii apare pe contu tau de dolar primest si email
buna
la paxum nu apapre nimic ca la firstchoice username si si adresa trebuie modificate si cerificate din nou si cand primest banii apare pe contu tau de dolar primest si email
We only have what we Give
BLuBy;12088 wrote: Buna. Am adaugat contul meu Paxum pe jasmin, stiti ca pe firstchoice apareau acolo toate site-urile de la care primesti bani, pe paxum unde imi arata de unde primesc platile ? Cand aplic pentru card pe paxum la adresa nu apare toata adresa, apare doar Str. xxx si nr. xx, blocul etajul etc nu apar, dar am vazut ca pot sa ”adaug adresa”, voi cum ati procedat ? Ati adaugat adresa completa sau ati lasat adresa care apare deja acolo ? Cand primesti banii pe paxum unde dai sa ii vezi ? Multumesc.
Eu nici macar nu pot sa aplic pentru card.Imi spune: "Your request cannot be completed at this time. Please try again later"
Ca sa nu mai zic ca am pus metoda de plata Paxum pe chaturbate,am incercat sa retrag 150$ sa vad daca ii primesc si bineinteles ca nu i-am primit.Am primit email de la Chaturbate cum ca Paxum au refuzat tranzactia si ca au trimis banii inapoi la ei,doar ca acum cand verific pe chaturbate,nu mai am banii inapoi in cont.Am trimis email la Paxum si mi-au spus ca nu este posibil asa ceva,ca chaturbate nu au trimis banii,ca ei nu refuza.si totusi banii mei sunt nicaieri. Fac ceva pe el de Paxum! Bataie de joc.
Eu nici macar nu pot sa aplic pentru card.Imi spune: "Your request cannot be completed at this time. Please try again later"
Ca sa nu mai zic ca am pus metoda de plata Paxum pe chaturbate,am incercat sa retrag 150$ sa vad daca ii primesc si bineinteles ca nu i-am primit.Am primit email de la Chaturbate cum ca Paxum au refuzat tranzactia si ca au trimis banii inapoi la ei,doar ca acum cand verific pe chaturbate,nu mai am banii inapoi in cont.Am trimis email la Paxum si mi-au spus ca nu este posibil asa ceva,ca chaturbate nu au trimis banii,ca ei nu refuza.si totusi banii mei sunt nicaieri. Fac ceva pe el de Paxum! Bataie de joc.