Paxum Card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

da intai tre' sa dea ei submitted sa verifice si dupaia
arabu1988

ralucka;11774 wrote: da intai tre' sa dea ei submitted sa verifice si dupaia

Exact ca verificare contului
We only have what we Give
No avatar
Greta

Buna!
Intai trebuie sa fie bani in cont si apoi aplic pt card?
Am gasit cum se poate primi cardul la alta adresa decat cea din buletin dar inca nu stu daca sa aplic fara bani sau dau drumul la suma exacta 45$?
No avatar
Hazel

Bun, deci daca vreau sa imi schimb adresa, mi se cer, din nou, documente pentru verificare, exista alta metoda, ca vad ca sunt multe "combinatii" aici:)))sau ma imbat cu apa rece?
No avatar
Hazel

ralucka;11763 wrote: nu am primit nici un email , daca ai observat acolo scrie submitted ( process might take up to 10 days) ei trebuie sa verifice si dupaia primesti email

Raluca, ai cerut si tu un card?sa inteleg ca daca balanta contului meu momentan este 0, pot sa fac apply pentru card si asa?mercic
No avatar
Greta

Dilema asta o am si eu, daca pot sa aplic pt card cu balanta 0.
Eu am gasit unde se poate pune adresa pt "nilling shiping adress"
daca intri pe "applu card" o sa vezi cateva casute unde se completeaza:sub adresa care e deja inregistrata ai "add adress"
Eu nu am completat nimic, doar m-am uitat pe acolo
No avatar
amyyyy

daca vrei cardu la alta adresa tre sa trm din nou documentele necesare....am intrebat pe octav
No avatar
Hazel

amyyyy;11781 wrote: daca vrei cardu la alta adresa tre sa trm din nou documentele necesare....am intrebat pe octav

Merci, amy, eu nu il mai stresez ca daca nu i-am adresat un milion de intrebari, okay, mercic, o sa l comand la adresa de e verificata, ai idee daca am balanta 0, pot solicita cardul?merci
No avatar
Greta

am trimis (din greseala) prima oara si facturi cu noua adresa,sper sa ia in calcul ca sa nu mai pun inca odata
No avatar
cosmicfox666

N-am avut chef sa fac cerere de card acum vreo 3 ore si acum cand intru imi scrie Apply for Card (cooming soon)
Si la voi e la fel?
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Scrie răspuns