Paxum Card
ralucka;11763 wrote: nu am primit nici un email , daca ai observat acolo scrie submitted ( process might take up to 10 days) ei trebuie sa verifice si dupaia primesti email
Raluca, ai cerut si tu un card?sa inteleg ca daca balanta contului meu momentan este 0, pot sa fac apply pentru card si asa?mercic
Raluca, ai cerut si tu un card?sa inteleg ca daca balanta contului meu momentan este 0, pot sa fac apply pentru card si asa?mercic
Dilema asta o am si eu, daca pot sa aplic pt card cu balanta 0.
Eu am gasit unde se poate pune adresa pt "nilling shiping adress"
daca intri pe "applu card" o sa vezi cateva casute unde se completeaza:sub adresa care e deja inregistrata ai "add adress"
Eu nu am completat nimic, doar m-am uitat pe acolo
Eu am gasit unde se poate pune adresa pt "nilling shiping adress"
daca intri pe "applu card" o sa vezi cateva casute unde se completeaza:sub adresa care e deja inregistrata ai "add adress"
Eu nu am completat nimic, doar m-am uitat pe acolo
amyyyy;11781 wrote: daca vrei cardu la alta adresa tre sa trm din nou documentele necesare....am intrebat pe octav
Merci, amy, eu nu il mai stresez ca daca nu i-am adresat un milion de intrebari, okay, mercic, o sa l comand la adresa de e verificata, ai idee daca am balanta 0, pot solicita cardul?merci
Merci, amy, eu nu il mai stresez ca daca nu i-am adresat un milion de intrebari, okay, mercic, o sa l comand la adresa de e verificata, ai idee daca am balanta 0, pot solicita cardul?merci
-
cosmicfox666
N-am avut chef sa fac cerere de card acum vreo 3 ore si acum cand intru imi scrie Apply for Card (cooming soon)
Si la voi e la fel?
Si la voi e la fel?
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord