Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

nu cred ca primim nimic , ori nu au trimis nimic ori nu stiu ! pe 16 au trimis platile , azi suntem in 25 nimic , luni au zis ca au retrimis wire-ul si azi nimic ! deci e ceva suspect
No avatar
Figi

ralucka;11669 wrote: nu cred ca primim nimic , ori nu au trimis nimic ori nu stiu ! pe 16 au trimis platile , azi suntem in 25 nimic , luni au zis ca au retrimis wire-ul si azi nimic ! deci e ceva suspect
Nu e nimic suspect , sunt atatea fete care au ales. Metoda de wire transfer, eu am transferat tok pr data de 15 si i am primit astazi, zilele astea ii primesti si ia in calcul si zilele libere cu 1 mai . Chill
No avatar
amyyyy

care a primit banii de la CB prin WIRE? am dat e.mail la CB cate 2 pe zi si din e.mail si din site si absolut nmk...nici un raspuns nmk...macar un e.mail k mai dureaza si gata...dar nu rasp deloc...doar e.mail.ul ala ce se trm automat inapoi k in curand voi fi contactat de un reprezentant...atata...mor de nervi
No avatar
Figi

amyyyy;11693 wrote: care a primit banii de la CB prin WIRE? am dat e.mail la CB cate 2 pe zi si din e.mail si din site si absolut nmk...nici un raspuns nmk...macar un e.mail k mai dureaza si gata...dar nu rasp deloc...doar e.mail.ul ala ce se trm automat inapoi k in curand voi fi contactat de un reprezentant...atata...mor de nervi
Eu am primit astazi plata de la cb prin wire transfet . Deci o e doar vorba de timp . Dar ti au confirmat macar ca e ok contul sa faci transferul ? Absolut nimic nu ti au confirmat?
No avatar
amyyyy

Figi;11697 wrote: Eu am primit astazi plata de la cb prin wire transfet . Deci o e doar vorba de timp . Dar ti au confirmat macar ca e ok contul sa faci transferul ? Absolut nimic nu ti au confirmat?

nmk nmk nmk si e a patra zi.....faza e k nici la e.mail nu rasp
No avatar
amyyyy

si plata e daia zilnica...apare in asteptare ...inca
No avatar
Figi

amyyyy;11699 wrote: si plata e daia zilnica...apare in asteptare ...inca.

Eu am asteptat 10 zile , daca deabia ai 4 poate ca mai ai de asteptat
No avatar
amyyyy

Figi;11700 wrote: .

Eu am asteptat 10 zile , daca deabia ai 4 poate ca mai ai de asteptat

pana i.ai primit...dar cand ti.au dat accept k e ok transferul
No avatar
surek

eu am asteptat dupa 19 si azi mi-au intrat bani dp cb prin wire transfer,amyy daca citesti cand transferi zice clar intre 5 si 7 zile
No avatar
amyyyy

astia de la CB imi cer pasaport sau permis prin transfer wire...nu am niciuna de cele 2....ce acte sa trimit ....certificatul de nastere o fi bun?care a patit la fel ce documente a trimis
Scrie răspuns