Durata Wire Cont Romania
ralucka;11669 wrote: nu cred ca primim nimic , ori nu au trimis nimic ori nu stiu ! pe 16 au trimis platile , azi suntem in 25 nimic , luni au zis ca au retrimis wire-ul si azi nimic ! deci e ceva suspect
Nu e nimic suspect , sunt atatea fete care au ales. Metoda de wire transfer, eu am transferat tok pr data de 15 si i am primit astazi, zilele astea ii primesti si ia in calcul si zilele libere cu 1 mai . Chill
Nu e nimic suspect , sunt atatea fete care au ales. Metoda de wire transfer, eu am transferat tok pr data de 15 si i am primit astazi, zilele astea ii primesti si ia in calcul si zilele libere cu 1 mai . Chill
care a primit banii de la CB prin WIRE? am dat e.mail la CB cate 2 pe zi si din e.mail si din site si absolut nmk...nici un raspuns nmk...macar un e.mail k mai dureaza si gata...dar nu rasp deloc...doar e.mail.ul ala ce se trm automat inapoi k in curand voi fi contactat de un reprezentant...atata...mor de nervi
amyyyy;11693 wrote: care a primit banii de la CB prin WIRE? am dat e.mail la CB cate 2 pe zi si din e.mail si din site si absolut nmk...nici un raspuns nmk...macar un e.mail k mai dureaza si gata...dar nu rasp deloc...doar e.mail.ul ala ce se trm automat inapoi k in curand voi fi contactat de un reprezentant...atata...mor de nervi
Eu am primit astazi plata de la cb prin wire transfet . Deci o e doar vorba de timp . Dar ti au confirmat macar ca e ok contul sa faci transferul ? Absolut nimic nu ti au confirmat?
Eu am primit astazi plata de la cb prin wire transfet . Deci o e doar vorba de timp . Dar ti au confirmat macar ca e ok contul sa faci transferul ? Absolut nimic nu ti au confirmat?
Figi;11697 wrote: Eu am primit astazi plata de la cb prin wire transfet . Deci o e doar vorba de timp . Dar ti au confirmat macar ca e ok contul sa faci transferul ? Absolut nimic nu ti au confirmat?
nmk nmk nmk si e a patra zi.....faza e k nici la e.mail nu rasp
nmk nmk nmk si e a patra zi.....faza e k nici la e.mail nu rasp