Cum folosesc wire transfer ? Ajutor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
amyyyy

SunshineGirl;11023 wrote: Deci cont normal trebuie, nu de salariu...bine ca nu l-am deschis! Pfiu, multumesc mult! Pentru a transfera banii de pe paxum inteleg ca trebuie cont in lei, dar daca vreau sa folosesc pe CB de exemplu, direct wire transfer, imi trebuie cont in dolari?

depinde la ce banca esti...am inteles ca la raiffeisn se convertesc automat...dar pierzi mult la schimbul valutar...faci cont si in dolari si gata..retragi dolari de la ghiseu si cauti cel mai bun schimb
No avatar
SweetAna

SunshineGirl;10990 wrote: Buna tuturor! Sunt noua pe forum, imi cer iertare daca postez unde nu trebuie. Ideea e ca vreau sa imi transfer baniii din contul de paxum intr-un cont romanesc. Problema e ca am fost la o banca astazi, sa imi deschid un cont de salariu si m-a intrebat fata de acolo, ce sa treaca la angajator si de asemenea m-a intrebat unde lucrez, care e provenienta banilor. Nu am stiu ce sa ii raspund si pana la urma i-am spus:" Videochat. Nu stiu ce sa treceti la angajator fiindca primesc bani din mai multe parti". S-a schimbat la fata si toti oamenii care asteptau la rand se holbau la mine ca la masini straine... Horror experienta! I-am spus atunci sa nu completeze nimic acolo, ca urmeaza sa ma informez si revin altadata. Asadar, voi ce tip de cont v-ati deschis si la ce banca? Ce ati spus sa treaca la angajator? Multumesc in avans celor care ma vor ajuta cu raspunsuri.

La ce banca ai fost ?Pentru ca aceiasiproblema am avut-o si eu . Am fost la BT aveam cont la ei dar nu il mai folosisem de cam 3 ani . Mi-a spus ca imi reactiveaza contul pt ca este inactiv . Si am cerut sa mi se dea iban si cele necesare sa primesc bani in contul de $.La care doamna de la ghiseu m-aintrebat de la ce companie primit banii si din ce provine venitul ? am ramas sincera putin socatA ca nu ma asteptam la o astfel de intrebare .In acel moment nu mi-a venit in minte decat sa spun ca imi va trimite o ruda banii in cont .Si am intrebat-o dc ma intreaba este vre=o problema? La care doamna mi-a spus ca depinde de suma .Nu am mai pus alte intrebari in acel moment ca nu mai imi trecea absolut nimic prin cap .Acum am mai auzit de la cineva cum ca este posibil ca banii sa mi blocheze si sa nu ii pot retrage pana nu platesc impozit.Stie cineva ceva ? Please help ca sa stiu daca ar fi ok sa pastrez contul la Banca Transilvania sau sa schimb banca !
Scrie răspuns