Cum folosesc wire transfer ? Ajutor
Am folosit pana acum first choice lejer pe chaturbate dar o sa ramân fara bani pana la sfârșitul lunii si cardul paxum nu o sa imi ajungă decât intr-o luna așa ca am auzit de wire transfer , imi poate spune si mie care sunt pașii? Imi trebuie un cont in romania in banca ? Ce si cum? Va mulțumesc tare !
Kitten;10565 wrote: Am folosit pana acum first choice lejer pe chaturbate dar o sa ramân fara bani pana la sfârșitul lunii si cardul paxum nu o sa imi ajungă decât intr-o luna așa ca am auzit de wire transfer , imi poate spune si mie care sunt pașii? Imi trebuie un cont in romania in banca ? Ce si cum? Va mulțumesc tare !
neata
daca ai cont in banca din romania poti sa fac transfer fara card paxum cu cardul romanesc
neata
daca ai cont in banca din romania poti sa fac transfer fara card paxum cu cardul romanesc
We only have what we Give
-
wetladyjoy
Arilena;10566 wrote: Buna,da,iti trebuie cont deschis la o banca din romania.
contul de pe paxum trebuie sa vie valid, adica documentele sa fie verificate ca sa faci transfer bancar?iar contul din romania trebuie sa fie in euro sau merge si cont in lei la transfer bancar pe paxum?
contul de pe paxum trebuie sa vie valid, adica documentele sa fie verificate ca sa faci transfer bancar?iar contul din romania trebuie sa fie in euro sau merge si cont in lei la transfer bancar pe paxum?
wetladyjoy;10570 wrote: contul de pe paxum trebuie sa vie valid, adica documentele sa fie verificate ca sa faci transfer bancar?iar contul din romania trebuie sa fie in euro sau merge si cont in lei la transfer bancar pe paxum?
da trebuie sa fie verified pentru transfer si contul din romania nu conteaze in ce valute este merge si in RON
da trebuie sa fie verified pentru transfer si contul din romania nu conteaze in ce valute este merge si in RON
Arilena;10571 wrote: merge si contul altei persoane.cand adaugi detaliile despre cont,pui numele persoanei respective.Cel putin la chaturbate merge.Cred ca si la mfc.Stiu ca la chaturbate trebuie sa ai 1000 dolari ca sa iti trimita plata.ai putea sa trimiti email la suport,ca sa fii sigura
acum sunt si 500$ pentru wire transfer mai bine sa vorbest cu support din chaturbate
acum sunt si 500$ pentru wire transfer mai bine sa vorbest cu support din chaturbate
Pai si doar din contul paxum pot trimite banii ? Nu pot trimite de pe chaturbate pe un card din romania ? Nu am înca verificat contul paxum si o sa am mareeeee nevoie de bani la începutul lunii mai si ma gândeam ca pot trimite bani de pe chaturbate direct pe un cont in romania
din ce stiu ca sa poate si asa dar cum si in ce fel sincer nu stiu daca vrei tu sa fac asa vorbeste direct cu support chaturbate
parera mea sa astapet contul de la PAXUM sa fie verified si sa fac transfer de la PAXUM in contrul romanesc oricum cat de multi are dure nu dureze pana la sfarsitul lunii
parera mea sa astapet contul de la PAXUM sa fie verified si sa fac transfer de la PAXUM in contrul romanesc oricum cat de multi are dure nu dureze pana la sfarsitul lunii
Da asta ma interesa ca banii de pe chaturbate daca ii pot transfera direct de acolo pe un cont in romania ca acest cont paxum nu se pune ca nu mi-e verificat deci nu il iau Im considerare . Iar contul din romania trebuie sa fie in USD sau? Sau pot transfera pe contul iubitului