PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!
Penguin;11507 wrote: Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?
omul ala care spui tu ca iti e frica ca iti fura banii ,sa fii sigur ca deja are parola ta, iar stafful niciodata nu iti cere parola contului, eu raman socat de gandirea unora de pe forumul asta. in concluzie el are acces la tot ce detii tu pe paxum iar ca sa aiba acces la date a trecut prin multe verificari iar ce spui tu e caz de puscarie si nu cred ca si-ar risca cineva libertatea si un salariu destul de bun pt aberatiile care le spui tu.
omul ala care spui tu ca iti e frica ca iti fura banii ,sa fii sigur ca deja are parola ta, iar stafful niciodata nu iti cere parola contului, eu raman socat de gandirea unora de pe forumul asta. in concluzie el are acces la tot ce detii tu pe paxum iar ca sa aiba acces la date a trecut prin multe verificari iar ce spui tu e caz de puscarie si nu cred ca si-ar risca cineva libertatea si un salariu destul de bun pt aberatiile care le spui tu.