PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
amyyyy

si daca el are acces la contul meu sigur are la care vrea el...
ccmost

Eu am contactat paxumul prin messaj prin fb. De acolo am dat adresa de mail si m-a contactat octav . Pinguin drag ia si asteapta , eu am contul activ si verificat la fel ca multi altii care l-au contactat .
No avatar
Hazel

Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!
No avatar
Hazel

Gata am rezolvat:)am dat disable pentru approval codes...si s-a rezolvat, sa vedem cate zile dureaza pana ajung in contul meu de BT!
No avatar
Penguin

Da bravo!dc t uiti pe site ul lor,la mess scrie coming soon,deci...
No avatar
Penguin

Normal ca are dc tu i ai dat adrs d mail 🤣🤣
No avatar
surek

Penguin;11507 wrote: Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?
omul ala care spui tu ca iti e frica ca iti fura banii ,sa fii sigur ca deja are parola ta, iar stafful niciodata nu iti cere parola contului, eu raman socat de gandirea unora de pe forumul asta. in concluzie el are acces la tot ce detii tu pe paxum iar ca sa aiba acces la date a trecut prin multe verificari iar ce spui tu e caz de puscarie si nu cred ca si-ar risca cineva libertatea si un salariu destul de bun pt aberatiile care le spui tu.
No avatar
Penguin

Asta n cazul in care lucreaza intr adevar acolo..S au spart serverele d la nasa,mailuri d la casa alba,si tu esti socat d gandirea unor..
No avatar
Penguin

Asta in cazul in care lucreaza intr adevar acolo...S au spart servere de la nasa,mailuri d la casa alba,li se fura membrilor tokensii,si tu esti socat d gandirea unora..
No avatar
Penguin

Plus ca nu e cazul sa fii asa socat,cati oameni fac bn gratuit in ziua d azi?e cv gresit sa ti pui intrebari inainte de a te baga n cv?
Scrie răspuns