experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
mikella

dorian1234;11440 wrote: Da, este 10% pe veniturile din 2018.

Pe veniturile din 2016 este de 16% impozit pe venit, 5,5% sanatate si 10,5% pensii deci un total de 32% din venit.

Asa cum spuneam mai sus, eu am avut un profit de vreo 20% la venituri din afiliere, promovare ppc.

Sa luam un caz ipotetic: am rulat 100k euro in 2016, am avut profit 20k, restul au fost cheltuiti pe promovare. Eu va trebui acum sa platesc 32k euro, din cei 20k pe care i-am produs, deci sa ma imprumut la camatari.

Nu am scris asta ca sa ma vait ci ca sa intelegi de ce am pus problema nedeclararii veniturilor.

ma pui pe ganduri sa imi declar veniturile
ralucka

va merge aplicatia paxum de pe telefon ? mie imi da eroare
No avatar
krokodillu

arabu1988;11345 wrote: nu sunt in functie de banca dar raiffeisen are cel mai bun curs din toate bancele la transfer to external card are curs de 1$=3.9ron

eu recomand si tu bine inteles fac cum crezi ca e mai bine pentru tine

Confirm. Si eu am cont la Raiffeisen si am primit banii la cursul de 3.9ron/1usd si la transferurile de pe paxum si la transferurile de pe epayments. Nu stiu daca si la alte banci e acelasi curs, nici nu inteleg de ce e cursul atat de bun, dar confirm.
No avatar
Tommy

Nu merge aplicatia de paxum.Spune incorrect pin.
No avatar
Hazel

krokodillu;11552 wrote: Daca iti da "Errors : Transaction terms not accepted" asigura-te ca in pagina de Withdraw Funds ai bifat casuta din stanga textului "Please note that we cannot recall a withdraw to an external credit card and that transaction is final........ etc". E destul de greu de remarcat casuta, si mie mi s-a intamplat sa nu bifez, mi-a dat aceeasi eroare iar dupa ce am bifat a fost ok

Am rezolvat, mercic, am dat si disable chestiunea aia ce tine de codes, mercic!
No avatar
Hazel

[QUOTE=Hazel;11529]rezolvat, in sfarsittttttttttttt
Elena8

Hazel;11520 wrote: Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!

Buna! Cardul tau Visa e de la BCR?
No avatar
Hazel

Elena8;11561 wrote: Buna! Cardul tau Visa e de la BCR?

nope, e BT
Oldshadow

Buna,daca acest octav a rezolvat activarea conturilor de ce pe telefon in aplicatia paxum imi tot arata ca nu este verificat dar online pe laptop arata verificat?ciudat.
No avatar
Hazel

Oldshadow;11565 wrote: Buna,daca acest octav a rezolvat activarea conturilor de ce pe telefon in aplicatia paxum imi tot arata ca nu este verificat dar online pe laptop arata verificat?ciudat.

mie mi a fost verificat contul de catre el, am atasat deja si chaturbate ul, si am trimis si banii catre cardul meu, daca o sa cauti adresa lui de mail pe google, vei gasi ca este parte din echipa paxum, CEO, chiar, acum tu asteapta in continuare ...eu ce sa iti zic?
Scrie răspuns