experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
cosmicfox666

ralucka;11532 wrote: zicea cineva aici despre octav@paxum.com , a rezolvat multe cazuri . cica ar fi roman , acum nu stiu incearca sa-i trimiti email

daa, el ma ajutat. i-am trimis un mail cu datele mele si in cateva ore am primit confirmarea lui si confirmarea de la site. :)
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
chamy

Hazel;11527 wrote: DA, card extern, de la BT, care este in ron!exact, raluca!

eu cred ca tot din cauza contului in lei este..... la contul in lei de la Bt ataseaza si unul in $ si poate asa ti-l accepta ......parerea mea ......bft !
No avatar
chamy

Alexys94;11530 wrote: Ti-au luat 50$ la ce suma?

la orice suma iti ia 50 $ pe transfer alexys...mie din 200 $mi-a luat 50$ si am auzit ca din 1000$ tot 50 $au luat.....
ralucka

nu este adevarat , atatia au atasat cardul in lei si au primit banii . noi ne referam la EXTERNAL card , nu ceea ce ai facut tu - tu ai trimis intr-un cont bancar in dolari , sunt 2 chestii diferite
No avatar
Tommy

Dragilor,asteptam de pe data de 12 verificarea contului.Eram la fel de disperata ca si voi.Am apelat si eu la octav@paxum.com si in 2 ore si 20 min contul a fost verificat😁
Octav a fost super de ajutor.Dati-i un mail in limba romana in care pur si simplu ii spuneti ca ati completat tot ce a fost necesar si ati atasat actele necesare si il rugati sa va verifice contul,atat.Va ajuta,ve-ti vedea 😁
No avatar
Arianababe

Buna ziua!

Mi-a fost si mie activat contul dupa 13 zile, si abia dupa ce i-am dat mesaj lui Octav@paxum. Am card ING pe numele meu, in RON, dar adresa este din orasul natal mai mult ca sigur. Trebuie sa o verifice si pe aia? Sau doar scriu o adresa noua acolo la card si imi trimit banii?
No avatar
Eden

Buna. Mi a verificat contul de paxum si am o intrebare pt cei carora le a venit cardul. Cand se retrage comisionul de 45 $? In momentul in care dau apply for card trebuie sa am 45 $ in cont?
No avatar
Arianababe

Si mai am o intrebare fiindca nu m-a lamurit nimeni mai devreme. Deci este mai rentabil sa scoti bani prin EFT in contul de la banca? Ca am cont ING care cica face automat schimbul din dolari in lei. Sau este mai ok sa pun pe cardul ING?

Va multumesc!
No avatar
krokodillu

Daca iti da "Errors : Transaction terms not accepted" asigura-te ca in pagina de Withdraw Funds ai bifat casuta din stanga textului "Please note that we cannot recall a withdraw to an external credit card and that transaction is final........ etc". E destul de usor de remarcat, si mie mi s-a intamplat sa nu bifez, mi-a dat aceeasi eroare iar dupa ce am bifat a fost ok
No avatar
krokodillu

Hazel;11520 wrote: Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!

Daca iti da "Errors : Transaction terms not accepted" asigura-te ca in pagina de Withdraw Funds ai bifat casuta din stanga textului "Please note that we cannot recall a withdraw to an external credit card and that transaction is final........ etc". E destul de greu de remarcat casuta, si mie mi s-a intamplat sa nu bifez, mi-a dat aceeasi eroare iar dupa ce am bifat a fost ok
Scrie răspuns