experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
chamy

Hazel;11520 wrote: Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!

hmmmmm
ai facut de pe contul paxum de $ pe contul tau de $ ? daca nu , acolo e problema, asa mi au facut si mie...
am mers azi la banca si am facut cont in $ la brd ......si acum 5 min am facut transferul si mi l-au acceptat ....imi spune ca in 3 zile o sa am banii in cont ...
sper sa te ajute cu ceva experienta traita de mn :D
ralucka

tu ai facut eft nu ? ea se refera ca a atasat un card extern , la card extern ei zic ca banii ii ai instant, sau dureaza o zi bancara ! corectati-ma daca gresesc
No avatar
chamy

ralucka;11524 wrote: tu ai facut eft nu ? ea se refera ca a atasat un card extern , la card extern ei zic ca banii ii ai instant, sau dureaza o zi bancara ! corectati-ma daca gresesc

eu am facut..''.Withdraw Funds by WIRE Transfer '' si mi-a aceptat dor din cont de $ in cont de $
ralucka

hazel a facut transferul din paxum catre un card extern in lei la noi la banca :) , hazel ai rezolvat ?
No avatar
Hazel

ralucka;11524 wrote: tu ai facut eft nu ? ea se refera ca a atasat un card extern , la card extern ei zic ca banii ii ai instant, sau dureaza o zi bancara ! corectati-ma daca gresesc

DA, card extern, de la BT, care este in ron!exact, raluca!
ralucka

dar oare de ce nu merge ? la toti ceilalti a mers X( nici o metoda de plata numai e sigura , ce naiba ...
No avatar
Alexys94

Ti-au luat 50$ la ce suma?
No avatar
Hazel

ralucka;11528 wrote: dar oare de ce nu merge ? la toti ceilalti a mers X( nici o metoda de plata numai e sigura , ce naiba ...

Ti-am raspuns, raluca, ce cred eu, ca altfel nu vad de ce nu ar merge, stiu sa atasez carduri samd, eu zic ca poate astea este, ca si eroare imi da Errors :
Transaction terms not accepted...pe mine la asta m-ar duce cu gandul, ca nu am respectat un acord si eu cred ca asta este...astept poate imi ajunge cosmopayment ul sau atasez un cont, ca altfel nu am idee..sincer, tu ti-ai primit banii?
ralucka

zicea cineva aici despre octav@paxum.com , a rezolvat multe cazuri . cica ar fi roman , acum nu stiu incearca sa-i trimiti email
ralucka

nu nu am primit nimic , dar am primit un email de la mfc ca au re-trimis wire-ul luni adica ieri . maine ar trebui sa -i am teoretic , practic ...
Scrie răspuns