PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Penguin;11485 wrote: Cautati si voi c inseamna spoofing...
Nu are ce SPOOFING SA FIE. Tu dai mail si el rezolva. Pentru spoofing trebuie sa intri din linku trimis de el sa te loghezi. El nu iti da link, doar iti zice ca e verificat si primesti mail de la paxum. Nu stiu cun sa pun screenshot ca as pune.
Nu are ce SPOOFING SA FIE. Tu dai mail si el rezolva. Pentru spoofing trebuie sa intri din linku trimis de el sa te loghezi. El nu iti da link, doar iti zice ca e verificat si primesti mail de la paxum. Nu stiu cun sa pun screenshot ca as pune.
Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?
Penguin;11507 wrote: Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?
si cum avea ala acces la contul oficial paxum ca sa.mi stearga o adresa....ia zi.mi si mie...
si cum avea ala acces la contul oficial paxum ca sa.mi stearga o adresa....ia zi.mi si mie...