PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

ce e cu spoofing ? lol
No avatar
amyyyy

AM DAR DOAR CE AM FACUT CONTUL IN $ SI SE EMITE SAPT VIITOARE MARTI...OFFFF
ralucka

de ce nu ti-ai facut in lei ? am inteles ca merge , cum naiba se emite in 7 zile ? de obicei dureaza 2 zile sa ridici cardul
No avatar
amyyyy

am si in lei dar am zis ca cine stie poate trebuie si in $ si de ce sa stau la schimblul lor valutar de tot rahatul...bag in $ ma duc la ghiseu iau $ si ii schimb la colt de strada ...mult mai mare
No avatar
knezia

Penguin;11485 wrote: Cautati si voi c inseamna spoofing...

Nu are ce SPOOFING SA FIE. Tu dai mail si el rezolva. Pentru spoofing trebuie sa intri din linku trimis de el sa te loghezi. El nu iti da link, doar iti zice ca e verificat si primesti mail de la paxum. Nu stiu cun sa pun screenshot ca as pune.
ccmost

amyyyy;11484 wrote: IMI AJUNGE SAPT VIITOARE :(((

La ing iti emite cardul pe loc in roni , nu stiu de cel in $
No avatar
Penguin

Dragul meu,era vb d reply ul d la suport..spoofingul inseamna ca trimiti mail cu aceiasi adresa ca a celor d la paxum in cazul d fata.
No avatar
Penguin

C zici tu cu linku este pt orice gaina..gasesti n aplicatii pe net..
No avatar
Penguin

Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?
No avatar
amyyyy

Penguin;11507 wrote: Va ajuta unu ca e bun patriot nu,in loc sa si faca trb la munca?ala automat va avea acces la toate informatiile voastre,si in timp va abuza d chestia asta..asteptam d atatea zile si bam,rezolva unu in 2 ore sute d romani ca e bun samaritean ,nu?chiar nu va ganditi ca e cv in spatele acestui ajutor?

si cum avea ala acces la contul oficial paxum ca sa.mi stearga o adresa....ia zi.mi si mie...
Scrie răspuns