experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
chamy

cosmos? pareri ?
mie sincer paxum nu imi place deloc :((
am aplicat pt cosmos aseara ...dar dupa ce ma loghez imi zice mereu sa bag documentele... deja le-am bagat de 2 ori :D:D .....
No avatar
ralu99

asa am facut acum vreo 3 ore si in romana si in engleza...sa speram ca o sa imi verifice si mie :) multumesc
ccmost

ralu99;11462 wrote: Nu stiu ce mailuri magice a-ti trimis voi la chris si la octav ca la mine nu ma baga nimeni in seama :))) de pe 13 astept si nimic :( imi da si mie cineva putina magie din mailu pe care la timis la octav?? am nevoieee :)))

See ? Magic shit happens ! :))
No avatar
ralu99

ccmost;11476 wrote: See ? Magic shit happens ! :))

ooo yes.. :)
No avatar
amyyyy

VOI LA PAXUM CU EXTERN CE A-TI PUS LA RAPID NU EFT..IBAN SAU NUMARUL DE PE CARD CE L DE PE FATA ALA LUNG?
No avatar
Connan

Yasmina;10938 wrote: 2 zile la mine cu card visa de la TRansilvania...bafta!
Buna Yasmina. Ai scis prin BT ? Cont bancar sau direct card? Am si eu conturi la BT in ron , eu si usd. La ala in ron am atasat si card. Imi poti spune ce fel de cont ai pus te rog? Nu m-ar deranja sa fac eft ca nu ma grabesc , dar sa stiu cum e mai convenabil. Multumesc.
ralucka

sa nu faci eft , external card desi e putin mai mare taxa ai banii mai rapid , am citit aici - o fata asteapta de 7 zile prin eft
No avatar
chamy

am rezolvat problema cu transferul de pe paxum pe brd....trebuia de pe cont de $ pe cont de $.......
au zis ca plata se va face in 3 zile...acum trb sa vedem daca asa este :D
mi-au luat 50 $ pt transfer...multumesc mult pentru sfaturi :-*
No avatar
Hazel

Hey, am facut un daily payment de pe chaturbate, ieri pentru ca abia ieri mi s-a verificat contul paxum, am atasat contul, cererea ieri azi la 8 banii sunt pe contul paxum, am atasat external card, este VISA Electron, pe numele meu, am completat numarul cardului, valuta in care este contul atasat cardului, cand incerc sa ii transfer de pe contul paxum pe external card, imi da transaction error Errors :
Transaction terms not accepted.WHAT DA FUCK?Sunt satula de ei, daca aveti vreo problema asemanatoare, ori ma puteti ajuta, ca suportul lor e de mare rahat si nervii mei au ajuns la limita!
ralucka

aoleu , iar m -am panicat , urmatorul payment il vreau pe paxum si sa atasez cardul :( mor , contul este in lei sau dolari ?
Scrie răspuns