experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Vicious

Toata lumea isi declara veniturile?:)) daca da, cum procedati?
No avatar
msevaxoxo

Vicious;11446 wrote: Toata lumea isi declara veniturile?:)) daca da, cum procedati?

Pfa cu impozit fix trimestrial, plătești aceeasi suma indiferent de cât încasezi. Cod caen 9329 alte activități recreative și distractive
No avatar
Vicious

msevaxoxo;11448 wrote: Pfa cu impozit fix trimestrial, plătești aceeasi suma indiferent de cât încasezi. Cod caen 9329 alte activități recreative și distractive
Merci, o sa ma documentez. Eu sunt angajata si as vrea sa nu se intersecteze treburile. Ma gandisem la declararea veniturilor din activ independente, dar o sa ma mai interesez....
ralucka

deci eft nu e ok daca astepti atat . offf , mai bine to external card si iti ia 6 dolari plus 2.9 % macar stai linistita ca ai banii in cont
No avatar
chamy

multumesc mult hazel & arabu !!!
si am intrebat-o p tipa de la banca daca imi trb cont in $...... mrrrrr :D:D::D:D:
No avatar
msevaxoxo

Am dat la external card. Sunt curioasă in cat timp intra ca acolo scria instantly. Dar fiind ora 4 băncile nu mai lucrează. Pe maine dupa 12 ar trebui să îi am daca ma gândesc logic. Va anunț oricum
No avatar
ralu99

Nu stiu ce mailuri magice a-ti trimis voi la chris si la octav ca la mine nu ma baga nimeni in seama :))) de pe 13 astept si nimic :( imi da si mie cineva putina magie din mailu pe care la timis la octav?? am nevoieee :)))
ralucka

ar trb maine sa-i ai , sa ne tii la curent . vreau sa folosesc si eu paxum cand se incheie perioada . numai folosesc niciodata wire-ul transfer. m-am lecuit
ccmost

Email lui octav@paxum.com de pe emailul cu care te-ai inregistrat la paxum , nu trebuie sa trimiti vreum act ii ceri doar sa iti verifice contul . In alta ordine de idei am facut aseara pe la 11 withdrawal to external credit card de la ing , cont in lei . Nu au intrat , dar tot octav a zis ca la ing dureaza vreo 24 de ore . Sa vedem .
ralucka

sa ne tii la curent
Scrie răspuns