experienta mea cu paxum recente
-
silvia1234567
Buna
Am facur si eu cont pe paxum si am trimis documentele pentru verificare acum 2 saptamani.
Nu raspuns nici la mail nici la tikete.
La voi cat a durat pana a fost verificat?
Multumesc!
Am facur si eu cont pe paxum si am trimis documentele pentru verificare acum 2 saptamani.
Multumesc!
-
wetladyjoy
silvia1234567;11386 wrote: Buna
Multumesc!
eu l am facut pe 12.04 si pe 23.04 l au validat si este totul in regula acum
Multumesc!
eu l am facut pe 12.04 si pe 23.04 l au validat si este totul in regula acum
morenitta;11415 wrote: Pe mine ma descurajeaza(( nu inteleg de ce valideaza selectiv .Si daca nu le plac actele de ce nu ne informeaza.Culmea ar fi ca dupa 2 saptamini de asteptare sa ne scrie ca ceva nu le convine)
Foarte naspa. Si eu am facut dp 12 , au trimis pe 16 o notificare sa nu aplicam mai multe cereri de validare ca oricum ei merg pe regula primul sosit primul servit. Si dupa cum vedem aici , sunt care au facut pe 13 si pe 23 au fost validati , care au facut tot pe 12 si pe 17 au fost validati. Am trimis mail la support si nici macar un mail tikket ca raspuns , am incercat sa sun si era robot care spunea sa lasi mesaj si te vor suna ei. Azi am trimis si eu la adresa celui care cica ar fi un roman. Mai sper. Dar urat. Plus ca nu mi se pare corect sa primeasca bani si sa nu te lase macar limitat sa scoti pana la verificare cum fac epayments sau paypal. Puteau pur si simplu sa nu primeasca nimic pana nu te valideaza daca tot au strictetea asta. Foarte aiurea trateaza utilizatorii. Astept sa scot banii de la ei si aleg alta metoda la siteuri , unde nu au , prefer wire . De atunci primeam si pe mama wire-lui.
Foarte naspa. Si eu am facut dp 12 , au trimis pe 16 o notificare sa nu aplicam mai multe cereri de validare ca oricum ei merg pe regula primul sosit primul servit. Si dupa cum vedem aici , sunt care au facut pe 13 si pe 23 au fost validati , care au facut tot pe 12 si pe 17 au fost validati. Am trimis mail la support si nici macar un mail tikket ca raspuns , am incercat sa sun si era robot care spunea sa lasi mesaj si te vor suna ei. Azi am trimis si eu la adresa celui care cica ar fi un roman. Mai sper. Dar urat. Plus ca nu mi se pare corect sa primeasca bani si sa nu te lase macar limitat sa scoti pana la verificare cum fac epayments sau paypal. Puteau pur si simplu sa nu primeasca nimic pana nu te valideaza daca tot au strictetea asta. Foarte aiurea trateaza utilizatorii. Astept sa scot banii de la ei si aleg alta metoda la siteuri , unde nu au , prefer wire . De atunci primeam si pe mama wire-lui.
arabu1988;11371 wrote: buna
asta e cursul de la raiffesen
comissionul este 6$+2.9% din suma adica la suma de 250$ comissionul este aproape 14$
comissionule sunt standard de la paxum si nu are legature cu banca
despre transfer bancar nu am nici info sincer
o zi buna
Pai si atunci tu cum ai primit la 1000$ 3900 de lei???? Ai trabsferat mai mult de 1000$?? Sau cum?
asta e cursul de la raiffesen
comissionul este 6$+2.9% din suma adica la suma de 250$ comissionul este aproape 14$
comissionule sunt standard de la paxum si nu are legature cu banca
despre transfer bancar nu am nici info sincer
o zi buna
Pai si atunci tu cum ai primit la 1000$ 3900 de lei???? Ai trabsferat mai mult de 1000$?? Sau cum?
Connan;11417 wrote: Foarte naspa. Si eu am facut dp 12 , au trimis pe 16 o notificare sa nu aplicam mai multe cereri de validare ca oricum ei merg pe regula primul sosit primul servit. Si dupa cum vedem aici , sunt care au facut pe 13 si pe 23 au fost validati , care au facut tot pe 12 si pe 17 au fost validati. Am trimis mail la support si nici macar un mail tikket ca raspuns , am incercat sa sun si era robot care spunea sa lasi mesaj si te vor suna ei. Azi am trimis si eu la adresa celui care cica ar fi un roman. Mai sper. Dar urat. Plus ca nu mi se pare corect sa primeasca bani si sa nu te lase macar limitat sa scoti pana la verificare cum fac epayments sau paypal. Puteau pur si simplu sa nu primeasca nimic pana nu te valideaza daca tot au strictetea asta. Foarte aiurea trateaza utilizatorii. Astept sa scot banii de la ei si aleg alta metoda la siteuri , unde nu au , prefer wire . De atunci primeam si pe mama wire-lui.
Si eu asta intentionez sa fac sa scot banii care ii am in cont la ei si nu mai lucrez cu ei.Nu stiu cum vor sa-si faca clienti noi cu asa atirnare) L epayments mi-au activat dupa 3 incercari ,cam 5 zile a durat.Dar cum stau doar pe cb nu pot transfera la ei deocamdata.Mai astept nu ma ating de banutii care ii am pe cb pina nu adauga alta metoda de plata.Dar nici la Paxum nu-i transfer ,nu sunt seriosi de loc,raminem cu facturile neachitate luna asta din cauza lor))
Si eu asta intentionez sa fac sa scot banii care ii am in cont la ei si nu mai lucrez cu ei.Nu stiu cum vor sa-si faca clienti noi cu asa atirnare) L epayments mi-au activat dupa 3 incercari ,cam 5 zile a durat.Dar cum stau doar pe cb nu pot transfera la ei deocamdata.Mai astept nu ma ating de banutii care ii am pe cb pina nu adauga alta metoda de plata.Dar nici la Paxum nu-i transfer ,nu sunt seriosi de loc,raminem cu facturile neachitate luna asta din cauza lor))