chamy;11356 wrote: da....transfer bancar paxum-brd..
am inteles sincer nu stiu nimic despre transfer bancar stiu doar to external card poate responde altcineva ca sunt multi care a facut transfer bancare prin EFT si nu am auzit de probleme asta
sper ca responde altcineva si va ajute
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;11357 wrote: am inteles sincer nu stiu nimic despre transfer bancar stiu doar to external card poate responde altcineva ca sunt multi care a facut transfer bancare prin EFT si nu am auzit de probleme asta
scuze, era pentru chamy!
scuze, era pentru chamy!
chamy;11351 wrote: buna , am si eu o problema cu transferul de pe paxum in contul meu bancar
(
Am incercat sa transfer 224 $ in contul meu de la BRD dar imi spune ca nu este posibil deoarece am $ si nu pot sa ii transfer in cont de ron...... am facut cont de ron si pe contul de paxum , dar cand vreau sa ii transfer din $ de pe contul de paxum in ron tot pe contul de paxum , imi spune acelasi lucru .....''In order to withdraw money in Ron please use your usd/euro account and choose the currency in that menu.''
Sa inteleg ca trb sa imi fac cont in $ la BRD? si apoi sa transfer din contul BRD in $ in contul BRD in ron?
A mai avut cineva problema asta?
Va multumesc !!!!
BRD UL NU FACE conversie automata, va trebui sa deschizi un cont in usd la cel de ron de la BRD, ING SI RAIFFEISEN fac conversie automata intre conturi!
Am incercat sa transfer 224 $ in contul meu de la BRD dar imi spune ca nu este posibil deoarece am $ si nu pot sa ii transfer in cont de ron...... am facut cont de ron si pe contul de paxum , dar cand vreau sa ii transfer din $ de pe contul de paxum in ron tot pe contul de paxum , imi spune acelasi lucru .....''In order to withdraw money in Ron please use your usd/euro account and choose the currency in that menu.''
Sa inteleg ca trb sa imi fac cont in $ la BRD? si apoi sa transfer din contul BRD in $ in contul BRD in ron?
A mai avut cineva problema asta?
Va multumesc !!!!
BRD UL NU FACE conversie automata, va trebui sa deschizi un cont in usd la cel de ron de la BRD, ING SI RAIFFEISEN fac conversie automata intre conturi!
arabu1988;11264 wrote: Update
azi am primit inca o plata de la PAXUM pe contul de raiffiesen prin transfer to EXTERNAL CARD
am transferar 1000$ si am primit in cont 3900 RON
Succes la toate lume
Buna...cum ai reusit sa primesti la 1000$, 3900lei? ...eu cand vreau sa transfer din paxum in external card credit la o suma de 269 $ nu ma lasa sa transfer decat 255$ ...adica ce-i de la paxum imi opresc 14$ mi se pare destul de enorm... oare este de vina ca folosesc card de la BT in lei??? Trebuie sa imi fac un cont in $? Sau este mai ok daca fac direct in contul IBAN?? Va rogg dati-mi si mie un raspuns...
azi am primit inca o plata de la PAXUM pe contul de raiffiesen prin transfer to EXTERNAL CARD
am transferar 1000$ si am primit in cont 3900 RON
Succes la toate lume
Buna...cum ai reusit sa primesti la 1000$, 3900lei? ...eu cand vreau sa transfer din paxum in external card credit la o suma de 269 $ nu ma lasa sa transfer decat 255$ ...adica ce-i de la paxum imi opresc 14$ mi se pare destul de enorm... oare este de vina ca folosesc card de la BT in lei??? Trebuie sa imi fac un cont in $? Sau este mai ok daca fac direct in contul IBAN?? Va rogg dati-mi si mie un raspuns...
Alexys94;11370 wrote: Buna...cum ai reusit sa primesti la 1000$, 3900lei? ...eu cand vreau sa transfer din paxum in external card credit la o suma de 269 $ nu ma lasa sa transfer decat 255$ ...adica ce-i de la paxum imi opresc 14$ mi se pare destul de enorm... oare este de vina ca folosesc card de la BT in lei??? Trebuie sa imi fac un cont in $? Sau este mai ok daca fac direct in contul IBAN?? Va rogg dati-mi si mie un raspuns...
buna
asta e cursul de la raiffesen
comissionul este 6$+2.9% din suma adica la suma de 250$ comissionul este aproape 14$
comissionule sunt standard de la paxum si nu are legature cu banca
despre transfer bancar nu am nici info sincer
o zi buna
buna
asta e cursul de la raiffesen
comissionul este 6$+2.9% din suma adica la suma de 250$ comissionul este aproape 14$
comissionule sunt standard de la paxum si nu are legature cu banca
despre transfer bancar nu am nici info sincer
o zi buna
We only have what we Give
ccmost;11377 wrote: octav@paxum.com iti va raspunde cu siguranta . Ateptam de 12 zile pana sa dau de el , l-am gasit la 4 am si in cateva ore aveam contul verificat .
Pai lui i-am trimis un mail /am atasat toate documentele care le aveam))) sper sa-mi raspunda)Oricum merci mult de raspuns
Pai lui i-am trimis un mail /am atasat toate documentele care le aveam))) sper sa-mi raspunda)Oricum merci mult de raspuns