morenitta;11228 wrote: Despre epayment am mai citit si nu prea au recenzii pozitive ,nu stiu ce sa zic mie mi-au respins actele 2 ori ) acum am trimis a treia oara si astept raspuns, dar nu stiu daca sunt siguri.Nu am idee ce metoda de plata sa aleg.Nici nu mai lucrez de o saptamina ca nu stiu daca vad banii)
Si mie mi-au respins de doua ori extract-ul de a banca pe ePyament,deoarece il trimiteam in jpg,iar ei il vroiau in pdf.Imediat ce l-am trmis pdf ,mi l-au aceptat.
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;11348 wrote: buna
cardur de la paxum inca nu sunt disponible
Tocmai mi-a fost activat contul de Paxum, am reusit sa afiliez contul la chaturbate, imi poate spune cineva cum verific pe contul de paxum daca cel de chaturbate apare atasat?spre exemplu la FirstChoice aparea ca este atasat prin ZmediaNow si ca totul este in regula, pe Paxum cum verific?multumesc!
cardur de la paxum inca nu sunt disponible
Tocmai mi-a fost activat contul de Paxum, am reusit sa afiliez contul la chaturbate, imi poate spune cineva cum verific pe contul de paxum daca cel de chaturbate apare atasat?spre exemplu la FirstChoice aparea ca este atasat prin ZmediaNow si ca totul este in regula, pe Paxum cum verific?multumesc!
Hazel;11349 wrote: Tocmai mi-a fost activat contul de Paxum, am reusit sa afiliez contul la chaturbate, imi poate spune cineva cum verific pe contul de paxum daca cel de chaturbate apare atasat?spre exemplu la FirstChoice aparea ca este atasat prin ZmediaNow si ca totul este in regula, pe Paxum cum verific?multumesc!
nu apare nimic de genul asta pe contul de la paxum ca sa aflii asta dai mail la support chaturbate si intreb daca totul e ok cu payment method
nu apare nimic de genul asta pe contul de la paxum ca sa aflii asta dai mail la support chaturbate si intreb daca totul e ok cu payment method
We only have what we Give
buna , am si eu o problema cu transferul de pe paxum in contul meu bancar
(
Am incercat sa transfer 224 $ in contul meu de la BRD dar imi spune ca nu este posibil deoarece am $ si nu pot sa ii transfer in cont de ron...... am facut cont de ron si pe contul de paxum , dar cand vreau sa ii transfer din $ de pe contul de paxum in ron tot pe contul de paxum , imi spune acelasi lucru .....''In order to withdraw money in Ron please use your usd/euro account and choose the currency in that menu.''
Sa inteleg ca trb sa imi fac cont in $ la BRD? si apoi sa transfer din contul BRD in $ in contul BRD in ron?
A mai avut cineva problema asta?
Va multumesc !!!!
Am incercat sa transfer 224 $ in contul meu de la BRD dar imi spune ca nu este posibil deoarece am $ si nu pot sa ii transfer in cont de ron...... am facut cont de ron si pe contul de paxum , dar cand vreau sa ii transfer din $ de pe contul de paxum in ron tot pe contul de paxum , imi spune acelasi lucru .....''In order to withdraw money in Ron please use your usd/euro account and choose the currency in that menu.''
Sa inteleg ca trb sa imi fac cont in $ la BRD? si apoi sa transfer din contul BRD in $ in contul BRD in ron?
Va multumesc !!!!
chamy;11351 wrote: buna , am si eu o problema cu transferul de pe paxum in contul meu bancar
(
Va multumesc !!!!
buna
daca am inteles bine ai contul de paxium verified si ai banii si vrei sa fac transfer
in ce metoda ai incercat sa fac transfer ?
Va multumesc !!!!
buna
daca am inteles bine ai contul de paxium verified si ai banii si vrei sa fac transfer
in ce metoda ai incercat sa fac transfer ?
We only have what we Give
-
FitnessJarvan
Exista undeva vreun site unde poti vedea cursurile valutare ale bancilor?