experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Vicious

wetladyjoy;11331 wrote: problema este ca am doar cont in usd la bt, cardul este in ron asta ma duce in eroare , de exemplu am facut wire de la cb pe un cont in ron si cei de la banc post(alta banca cu care lucrez) au spus ca pe contul in lei lei se primesc, nu se face conversie si acum astept sa se intoarca inapoi la cb ca sa ii pot duce pe un cont usd

La ING se face conversie automat, asta e foarte bine, si cred ca mai sunt banci care fac asta. In cazul asta, mai bine nu risti si faci prin wire si poate iti deschizi cont la o banca gen ING unde n-ai problema asta. Oricum, vad ca Wire direct din CB e prea complicat, mai bine faci Wire din Paxum...
No avatar
wetladyjoy

Vicious;11332 wrote: La ING se face conversie automat, asta e foarte bine, si cred ca mai sunt banci care fac asta. In cazul asta, mai bine nu risti si faci prin wire si poate iti deschizi cont la o banca gen ING unde n-ai problema asta. Oricum, vad ca Wire direct din CB e prea complicat, mai bine faci Wire din Paxum...
Multumesc mult
arabu1988

Vicious;11315 wrote: Hey, am primit banii si prin Paxum, deci totul a fost ok si a durat doar o zi, ceea ce e super. Am primit si prin Wire de pe Cam4 intr-un final, nu au depasit termenul dat de ei, intr-adevar, si n-am avut comision nici pe site, nici la banca. Cred ca o sa folosesc Paxum pt CB si Wire pt Cam4...

ma bucur pentru time sper ca totul vor fi resolvat la toate lume
We only have what we Give
No avatar
amyyyy

cand bag contul de la raiffeise la paxum imi da adresa din bucuresti cu asta rzbrrobu(singurul ce am gasit pe net) schimb adresa si trec unde e facut contul...si in loc de bucuresti la oras trec orasul und stau si unde e contul deschi?
arabu1988

amyyyy;11337 wrote: cand bag contul de la raiffeise la paxum imi da adresa din bucuresti cu asta rzbrrobu(singurul ce am gasit pe net) schimb adresa si trec unde e facut contul...si in loc de bucuresti la oras trec orasul und stau si unde e contul deschi?

daca penrtu transfer bancar laso pe bucuresti cum apare singur dupa ce dai valid
No avatar
FitnessJarvan

Am si eu o intrebare legata de paxum. As vrea sa stiu ce card ar trebui sa imi fac in romania pana il primesc pe cel de la ei. Sa imi fac un card visa in ron sau in dolari? Si care este taxa de transfer pe cardul personal? Este asa cum scrie acolo 3$ + 6% sau este mai mult?
arabu1988

FitnessJarvan;11339 wrote: Am si eu o intrebare legata de paxum. As vrea sa stiu ce card ar trebui sa imi fac in romania pana il primesc pe cel de la ei. Sa imi fac un card visa in ron sau in dolari? Si care este taxa de transfer pe cardul personal? Este asa cum scrie acolo 3$ + 6% sau este mai mult?

salut
iti recomand raiffeisen bank si cont in ron
comissionul este 6$+2.9% din suma
No avatar
FitnessJarvan

Comisioanele sunt in functie de banca sau de ce neaaparat raifeisen bank?
arabu1988

FitnessJarvan;11344 wrote: Comisioanele sunt in functie de banca sau de ce neaaparat raifeisen bank?

nu sunt in functie de banca dar raiffeisen are cel mai bun curs din toate bancele la transfer to external card are curs de 1$=3.9ron

eu recomand si tu bine inteles fac cum crezi ca e mai bine pentru tine
No avatar
Alina1992

Buna. A dat cineva comanda de card paxum?
Scrie răspuns