arabu1988;11301 wrote: buna
eu am card simplu sincer nu stiu care e differnte intra debit si credit card dar am cont simplu la banca
eu am visa card din raiffiesen banc
PAXUM nu accpte Mastercard Doar visa card
npc
Doamne, nu cred! Si atunci la ei pe site de ce scrie MC? pana si idiotii de la suport LJ, cand i-am intrebat ce card sa folosesc pt Paxum au zis Mastercard. Am intrebat :"Visa merge? " si-au zis NU. Sper ca asta sa fie problema, ca era un card mastercard si nu Visa. Merci pt raspuns.
experienta mea cu paxum recente
Elena8;11302 wrote: Doamne, nu cred! Si atunci la ei pe site de ce scrie MC? pana si idiotii de la suport LJ, cand i-am intrebat ce card sa folosesc pt Paxum au zis Mastercard. Am intrebat :"Visa merge? " si-au zis NU. Sper ca asta sa fie problema, ca era un card mastercard si nu Visa. Merci pt raspuns.
dar ce fel de mastercard ai tu ? este master card din cont de dollar in romania ?
cu mare plecere
am interbat ca si eu am mastercard dar emise pentru cont de dollar si am visa card pentru cont de RON la mine nu merge mastercard dar visa card merge fara probleme
dar ce fel de mastercard ai tu ? este master card din cont de dollar in romania ?
cu mare plecere
am interbat ca si eu am mastercard dar emise pentru cont de dollar si am visa card pentru cont de RON la mine nu merge mastercard dar visa card merge fara probleme
We only have what we Give
arabu1988;11303 wrote: dar ce fel de mastercard ai tu ? este master card din cont de dollar in romania ?
cu mare plecere
N-aveam nicun card initial, dar mi-am facut un Mastercard in Ron la BCR. si nu a mers. Acum mi-am facut un alt card Visa la Raiffeisen, tot in Ron si sper sa mearga!
) Daca nu merge nici cu asta, nu stiu ce card sa-mi mai fac
cu mare plecere
N-aveam nicun card initial, dar mi-am facut un Mastercard in Ron la BCR. si nu a mers. Acum mi-am facut un alt card Visa la Raiffeisen, tot in Ron si sper sa mearga!
Elena8;11304 wrote: N-aveam nicun card initial, dar mi-am facut un Mastercard in Ron la BCR. si nu a mers. Acum mi-am facut un alt card Visa la Raiffeisen, tot in Ron si sper sa mearga!
Contul Paxum al tau e personal sau business?
Contul Paxum al tau e personal sau business?
Elena8;11304 wrote: N-aveam nicun card initial, dar mi-am facut un Mastercard in Ron la BCR. si nu a mers. Acum mi-am facut un alt card Visa la Raiffeisen, tot in Ron si sper sa mearga!
cu raiffesen mai bine eu cu raiffesen card fac transfer au si curs super bun unde nu exista in toate romania 1$=3.9
succes sa avets
cu raiffesen mai bine eu cu raiffesen card fac transfer au si curs super bun unde nu exista in toate romania 1$=3.9
succes sa avets
We only have what we Give
arabu1988;11295 wrote: daca te luat bani din cont de paxum sigur vor primi bani
Hey, am primit banii si prin Paxum, deci totul a fost ok si a durat doar o zi, ceea ce e super. Am primit si prin Wire de pe Cam4 intr-un final, nu au depasit termenul dat de ei, intr-adevar, si n-am avut comision nici pe site, nici la banca. Cred ca o sa folosesc Paxum pt CB si Wire pt Cam4...
Hey, am primit banii si prin Paxum, deci totul a fost ok si a durat doar o zi, ceea ce e super. Am primit si prin Wire de pe Cam4 intr-un final, nu au depasit termenul dat de ei, intr-adevar, si n-am avut comision nici pe site, nici la banca. Cred ca o sa folosesc Paxum pt CB si Wire pt Cam4...
Elena8;11300 wrote: Buna! Am incercat sa fac si eu asta dar mie mi-au refuzat cardul .
Tu ce tip de card ai folosit pt a-ti retrage banii? am citit undeva ca nu sunt acceptate cardurile de debit(gen pt salarii)...ci doar cardurile de credit? al tau de care e?
Unii spun ca nu merge cu Mastercard dar merge cu Visa..
Merci
Nu conteaza daca e de debit sau de credit, de debit inseamna ca poti cheltui fix cat ai, de credit inseamna ca poti avea o linie de credit deschisa, adica sa cheltui mai mult decat ai si sa ii pui apoi la loc cu o oarecare dobanda, doar ca in engleza se foloseste mai mult notiunea de credit card. Cu Visa merge sigur.
Tu ce tip de card ai folosit pt a-ti retrage banii? am citit undeva ca nu sunt acceptate cardurile de debit(gen pt salarii)...ci doar cardurile de credit? al tau de care e?
Unii spun ca nu merge cu Mastercard dar merge cu Visa..
Merci
Nu conteaza daca e de debit sau de credit, de debit inseamna ca poti cheltui fix cat ai, de credit inseamna ca poti avea o linie de credit deschisa, adica sa cheltui mai mult decat ai si sa ii pui apoi la loc cu o oarecare dobanda, doar ca in engleza se foloseste mai mult notiunea de credit card. Cu Visa merge sigur.
-
wetladyjoy
Vicious;11316 wrote: Nu conteaza daca e de debit sau de credit, de debit inseamna ca poti cheltui fix cat ai, de credit inseamna ca poti avea o linie de credit deschisa, adica sa cheltui mai mult decat ai si sa ii pui apoi la loc cu o oarecare dobanda, doar ca in engleza se foloseste mai mult notiunea de credit card. Cu Visa merge sigur.
buna seara.in sfarsit contul verificat si totul ok, cu inregistrare de pe data de 13.04.
am o mare rugaminte...am fonduri disponibile si un cont la bt in usd, cum sa procedez sa ii transfer in contul bt prin WITHDRAW founds to external credit card, prin withdraw funds by wire transfer sau withdraw funds by EFT TRANSFER?va multumesc mult
buna seara.in sfarsit contul verificat si totul ok, cu inregistrare de pe data de 13.04.
am o mare rugaminte...am fonduri disponibile si un cont la bt in usd, cum sa procedez sa ii transfer in contul bt prin WITHDRAW founds to external credit card, prin withdraw funds by wire transfer sau withdraw funds by EFT TRANSFER?va multumesc mult
wetladyjoy;11326 wrote: buna seara.in sfarsit contul verificat si totul ok, cu inregistrare de pe data de 13.04.
Prin external card e cel mai bine, dar nu stiu exact cum se procedeaza daca nu-i in lei. Cand setezi un card pt transfer trebuie sa alegi moneda si alegi USD si banuiesc ca la ATM poti scoate usd sau lei...dar clar prin card, ii scoti in 1-2 zile, prin wire sau eft dureaza mult mai mult.
Prin external card e cel mai bine, dar nu stiu exact cum se procedeaza daca nu-i in lei. Cand setezi un card pt transfer trebuie sa alegi moneda si alegi USD si banuiesc ca la ATM poti scoate usd sau lei...dar clar prin card, ii scoti in 1-2 zile, prin wire sau eft dureaza mult mai mult.
-
wetladyjoy
problema este ca am doar cont in usd la bt, cardul este in ron asta ma duce in eroare , de exemplu am facut wire de la cb pe un cont in ron si cei de la banc post(alta banca cu care lucrez) au spus ca pe contul in lei lei se primesc, nu se face conversie si acum astept sa se intoarca inapoi la cb ca sa ii pot duce pe un cont usd