experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

ralucka;11273 wrote: nu vreau sa te dezamagesc , dar eu astept de 7 zile si 5 lucratoare pt un wire transfer . e naspa

eu de la incput nu eram de acord cu asa ceva si am spus asta la toti ca am mai facut si eu niste prostii din asta mai de multi si am rmas fara banii nu am primit nimic nu vreau sa va sprii dar asa a fost la mine cu STREMATE
We only have what we Give
arabu1988

cine cuonaste pe altul care are cont de paxum verificat poate trimite tokens pe contu lui si sa face transfer prin paxum pe numele lui asta e VALABILE pentru CHATURBATE
No avatar
amyyyy

arabu1988;11276 wrote: cine cuonaste pe altul care are cont de paxum verificat poate trimite tokens pe contu lui si sa face transfer prin paxum pe numele lui asta e VALABILE pentru CHATURBATE

nu cunosc...adica poate cunosc nu stiu :))))...poate cunosc dar nu stiu
arabu1988

amyyyy;11277 wrote: nu cunosc...adica poate cunosc nu stiu :))))...poate cunosc dar nu stiu

total de acord ca in ziua de azi fie care cu ce stie =))=))
No avatar
Vicious

La mine e urmatoarea situatie: cand am dat transfer pe card extern de pe paxum, mi-a dat o eroare legata de adresa....eu cardul l-am facut pe aceeasi adresa, insa codul postal era altul atunci. Cand adaugi cardul pe care vrei sa se faca plata poti alege new address si am ales asa, am completat si nu mi-a mai dat nicio eroare. A trecut doar o zi lucratoare de cand am facut transferul, dar daca nu o sa mearga, cred c-o iau razna :))
arabu1988

Vicious;11287 wrote: La mine e urmatoarea situatie: cand am dat transfer pe card extern de pe paxum, mi-a dat o eroare legata de adresa....eu cardul l-am facut pe aceeasi adresa, insa codul postal era altul atunci. Cand adaugi cardul pe care vrei sa se faca plata poti alege new address si am ales asa, am completat si nu mi-a mai dat nicio eroare. A trecut doar o zi lucratoare de cand am facut transferul, dar daca nu o sa mearga, cred c-o iau razna :))

ce fel de transfer ai facut ??

to external card ??
No avatar
Vicious

arabu1988;11288 wrote: ce fel de transfer ai facut ??

to external card ??

da, am dat pe cardul meu ING. Ideea e ca eu mi-am verificat adresa care are un anumit cod postal, insa cardul pe care am dat transfer avea alt cod postal cand l-am deschis si nu l-am actualizat. Nu stiu daca are vreo importanta, insa mie imi dadea eroare legat de adresa, n-am priceput ce.....logic ar fi sa n-aiba nicio treaba, ca-i tot numele meu.
arabu1988

Vicious;11291 wrote: da, am dat pe cardul meu ING. Ideea e ca eu mi-am verificat adresa care are un anumit cod postal, insa cardul pe care am dat transfer avea alt cod postal cand l-am deschis si nu l-am actualizat. Nu stiu daca are vreo importanta, insa mie imi dadea eroare legat de adresa, n-am priceput ce.....logic ar fi sa n-aiba nicio treaba, ca-i tot numele meu.

daca te luat bani din cont de paxum sigur vor primi bani
Elena8

arabu1988;10258 wrote: Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission

din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card

>:D:D

Buna! Am incercat sa fac si eu asta dar mie mi-au refuzat cardul .
Tu ce tip de card ai folosit pt a-ti retrage banii? am citit undeva ca nu sunt acceptate cardurile de debit(gen pt salarii)...ci doar cardurile de credit? al tau de care e?
Unii spun ca nu merge cu Mastercard dar merge cu Visa..
Merci
arabu1988

Elena8;11300 wrote: Buna! Am incercat sa fac si eu asta dar mie mi-au refuzat cardul .
Tu ce tip de card ai folosit pt a-ti retrage banii? am citit undeva ca nu sunt acceptate cardurile de debit(gen pt salarii)...ci doar cardurile de credit? al tau de care e?
Unii spun ca nu merge cu Mastercard dar merge cu Visa..
Merci
buna
eu am card simplu sincer nu stiu care e differnte intra debit si credit card dar am cont simplu la banca
eu am visa card din raiffiesen banc
PAXUM nu accpte Mastercard Doar visa card
npc
Scrie răspuns