experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
morenitta

Buna am trimis actele pentru verificare pe pxum pe 11.04 si nici pina acum nu am primit nici un raspuns de la ei) azi e a 12 zi.Mai asteapta cineva din voi asa mult? Am primit un transfer de la cb acum o saptamina pe contul paxum si stau cu ei blocati nu pot face nimic.Nu stiu ce sa mai cred
ralucka

mda , eu inca nu mi-am primit plata prin wire de la mfc , le trimit mail=uri si pe ei ii doare in basca . nu mi vine sa cred tu te zbati sa lucrezi , le faci si lor bani si pe ei nu ii int!
No avatar
morenitta

Despre epayment am mai citit si nu prea au recenzii pozitive ,nu stiu ce sa zic mie mi-au respins actele 2 ori ) acum am trimis a treia oara si astept raspuns, dar nu stiu daca sunt siguri.Nu am idee ce metoda de plata sa aleg.Nici nu mai lucrez de o saptamina ca nu stiu daca vad banii)
No avatar
Ana08

La verificare adresa am pus cazierul (îl aveam scos pt școala de șoferi )și în 10min l-au aprobat.
No avatar
mancia

Titularul contului de Paxum trebuie sa fie acelasi cu cel de pe site?La wire transfer stiu ca este obligatoriu,dar la paxum nu stiu.
Stiu ca titularul contului de la banca din Romania trebuie sa fie acelasi cu cel de pe Paxum.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
No avatar
Connan

morenitta;11223 wrote: Buna am trimis actele pentru verificare pe pxum pe 11.04 si nici pina acum nu am primit nici un raspuns de la ei) azi e a 12 zi.Mai asteapta cineva din voi asa mult? Am primit un transfer de la cb acum o saptamina pe contul paxum si stau cu ei blocati nu pot face nimic.Nu stiu ce sa mai cred
Pe 12 am facut si eu la ei si nimic pana acum. Nu raspund nici la telefon , pe mail nu am primit raspuns (de 4 zile am trimis). Am bani in cont si nu ma pot atinge de ei. Naspa. Imi apare neverificat si activ sus , putin mai jos arata ca au fost incarcate id si factura iar mai jos unde arata soldul imi scrie cu rosu ca inca nu sunt verificat si sa aplic pentru verificare. Ori , e un anunt dp 16 care spune sa nu aplici de doua ori ca ingreunezi sistemul si ei oricum aplica regula primul venit , primul servit. Pe forum au scris cineva din data de 12 i-a fost verificat pe 17 si cineva din data de 13 i-a fost verificat ieri. Pana mea...ce regula or fi avand pana la urma? La tine cum arata pe cont?
No avatar
morenitta

Connan;11241 wrote: Pe 12 am facut si eu la ei si nimic pana acum. Nu raspund nici la telefon , pe mail nu am primit raspuns (de 4 zile am trimis). Am bani in cont si nu ma pot atinge de ei. Naspa. Imi apare neverificat si activ sus , putin mai jos arata ca au fost incarcate id si factura iar mai jos unde arata soldul imi scrie cu rosu ca inca nu sunt verificat si sa aplic pentru verificare. Ori , e un anunt dp 16 care spune sa nu aplici de doua ori ca ingreunezi sistemul si ei oricum aplica regula primul venit , primul servit. Pe forum au scris cineva din data de 12 i-a fost verificat pe 17 si cineva din data de 13 i-a fost verificat ieri. Pana mea...ce regula or fi avand pana la urma? La tine cum arata pe cont?

La fel si la mine arata neverificat si activ ,la acte imi scrie submited si pending pe aplicatie.Am si eu bani in cont pe care mi-i arata dar nu pot face nimic cu ei.Am deschis un tiket pe 16 nu mi-au raspuns ,i-am scris si lui tipul ala pe twiter si tot tace de 2 zile. Deacum nici nu mai sper )) Mai am niste banuti pe cb si nu stiu cum sa-i scot.Rau de tot
No avatar
Connan

morenitta;11243 wrote: La fel si la mine arata neverificat si activ ,la acte imi scrie submited si pending pe aplicatie.Am si eu bani in cont pe care mi-i arata dar nu pot face nimic cu ei.Am deschis un tiket pe 16 nu mi-au raspuns ,i-am scris si lui tipul ala pe twiter si tot tace de 2 zile. Deacum nici nu mai sper )) Mai am niste banuti pe cb si nu stiu cum sa-i scot.Rau de tot
Nu merge metoda de plata epayment pe cb? Am pus pe bonga si au intrat imediat si de acolo transferul e normal. Intre 2 si 5 zile. Avand in vedere ca sunt britanici cei de la epayments cam 2- 3 zile dureaza ca au banci corespondente in ue si trec banii prin maxim o banca
No avatar
morenitta

Connan;11246 wrote: Nu merge metoda de plata epayment pe cb? Am pus pe bonga si au intrat imediat si de acolo transferul e normal. Intre 2 si 5 zile. Avand in vedere ca sunt britanici cei de la epayments cam 2- 3 zile dureaza ca au banci corespondente in ue si trec banii prin maxim o banca

Nu pe cb la moment este doar paxum si cosmopay (stau doar pe cb in ultimul timp)au zis ca vor adauga si epayments curind dar pina acum nimic.oricum nu am activat contul nici pe epaymens (astia macar raspund la mailuri )a treia oara imi cer alt act ))) astept sa vad daca le convine sau nu
arabu1988

Update
azi am primit inca o plata de la PAXUM pe contul de raiffiesen prin transfer to EXTERNAL CARD

am transferar 1000$ si am primit in cont 3900 RON

Succes la toate lume
We only have what we Give
Scrie răspuns