Buna.Si mie mi-a acceptat pe ePyament,dar nu l-am adaugat ca metoda de plata inca deoarce sper sa primesc cardul dupa CosmoPayment sapatamana asta...sper...iar de la Paxum nu am primit nici un raspuns momentan. ePayment pare foarte ok daca ai card de la ei ,deoarece au comisioane foarte mici,cum ai spus si tu.Problema este ca il primesti int-re 2-5 saptamani.Il poti primi si in 7 zile daca platesi 70$.Optiunea de a trasfera banii pe cardul tau,nu este disponibila mometan,iar daca vrei sa ii transferi direct in banc,iti opreste un comision de 20$.Daca ti-a verificat contul Paxum,ramai la Paxum pana una alta,parerea mea...
experienta mea cu paxum recente
Connan;11138 wrote: Buna. Ca si multi altii , cand a aparut problema cu Firstchoice , am facut cont pe paxum si pe epayments . Cand am vazut ca la paxum validarea poate dura pana la 72 ore iar la epayments 5 zile lucratoare ( am facut pe 12 pe ambele si riscam sa prin weekend in cele 5 zile) , am pus la toate siteurile paxum. Dupa 30 min , tocmai ce terminasem sa pun noua metoda de plata , epayment era deja validat. Mai ramasese bonga unde eram tentat sa pun wire si am spus sa incerc cu epayments. Am primit la termen banii , am putut sa ii scot...totul bine. Ei , paxum nici azi nu este validat
. Deja este duminica si or sa vina alte perioade si as vrea sa schimb pe epayments caci pe paxum am ceva bani intrati si nu ma pot atinge inca de ei, dar nu prea stiu daca e ok epayments caci nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca despre el. La comisioane sunt unele chiar mai mici. Ce parere aveti ? Mai are cineva epayments metoda de plata pe vreun site?
Buna.Si mie mi-a acceptat pe ePyament,dar nu l-am adaugat ca metoda de plata inca deoarce sper sa primesc cardul dupa CosmoPayment sapatamana asta...sper...iar de la Paxum nu am primit nici un raspuns momentan. ePayment pare foarte ok daca ai card de la ei ,deoarece au comisioane foarte mici,cum ai spus si tu.Problema este ca il primesti int-re 2-5 saptamani.Il poti primi si in 7 zile daca platesi 70$.Optiunea de a trasfera banii pe cardul tau,nu este disponibila mometan,iar daca vrei sa ii transferi direct in banc,iti opreste un comision de 20$.Daca ti-a verificat contul Paxum,ramai la Paxum pana una alta,parerea mea...
-
wetladyjoy
amyyyy;11200 wrote: am trimis prin wire de pe cb sa vedem cand intra banii ca daca stau dupa paxum....nici facturile nu le platesc
buna.eu am trimis pe 18.04 de pe cb prin wire la banc post, dar contul il am in lei.am vb la banca si nu este posibil sa se trimita in dolari in cont de lei(ei nu fac conversie).tu cum ai contul din rom?ce ma sfatuiesti sa fac sa nu pierd banii?ms frumos
buna.eu am trimis pe 18.04 de pe cb prin wire la banc post, dar contul il am in lei.am vb la banca si nu este posibil sa se trimita in dolari in cont de lei(ei nu fac conversie).tu cum ai contul din rom?ce ma sfatuiesti sa fac sa nu pierd banii?ms frumos
wetladyjoy;11204 wrote: buna.eu am trimis pe 18.04 de pe cb prin wire la banc post, dar contul il am in lei.am vb la banca si nu este posibil sa se trimita in dolari in cont de lei(ei nu fac conversie).tu cum ai contul din rom?ce ma sfatuiesti sa fac sa nu pierd banii?ms frumos
cont dolari am facut dupaia am dat sa scot.am la raiffeisen si ei fac oricum conversua automat daca bagi card lei la banc post chiwr nu stiu
cont dolari am facut dupaia am dat sa scot.am la raiffeisen si ei fac oricum conversua automat daca bagi card lei la banc post chiwr nu stiu
July;11195 wrote: Buna.Si mie mi-a acceptat pe ePyament,dar nu l-am adaugat ca metoda de plata inca deoarce sper sa primesc cardul dupa CosmoPayment sapatamana asta...sper...iar de la Paxum nu am primit nici un raspuns momentan. ePayment pare foarte ok daca ai card de la ei ,deoarece au comisioane foarte mici,cum ai spus si tu.Problema este ca il primesti int-re 2-5 saptamani.Il poti primi si in 7 zile daca platesi 70$.Optiunea de a trasfera banii pe cardul tau,nu este disponibila mometan,iar daca vrei sa ii transferi direct in banc,iti opreste un comision de 20$.Daca ti-a verificat contul Paxum,ramai la Paxum pana una alta,parerea mea...
Sincer nici nu as fi stresat sa apara rapid cardul de la epaymens. Si prin transfer pot avea rabdare si o saptamana. Suparator este stilul astora de la paxum. Scrie in notificarea dp 16 sa nu mai trimitem alte cereri de validare caci ei oricum or sa mearga pe regula primul venit primul servit. Ori , sunt pe forum care au depus pe 12 ( ca si mine) si pe 17 erau validati. Ieri , cineva care a depus pe 13 a primit validarea. Apoi ambiguitatea creeata cand intri in cont , chiar de ai depus toate documentele si ai terminat procesul lor de validare , mqi jos spune ca nu esti validat si sa te validezi. Pe aplicatie la fel. Iar partea cea mai nesimtita e ca accepta banii in contul activ ....dar nu iti da voie macar o limita sa poti retrage. Si sa continui , la telefon nu reusesti sa ii prinzi , un robot spune sa lasi mesaj si in scurt timp cineva te contacteaza. Nimic! Apoi , am trimis un mail catre suport si nici macar un raspuns automat de ticket nu am primit de 4 zile. Sincer , sa reusesc sa scot banii de acolo si renunt definitiv la ei caci sunt neseriosi maxim. Prefer und3 nu este epayment sa pun wire , retin plata pana se aduna mai mult si fac cerere odata. Unde merge epayment , ii pun pe ei. App , la tine in cont , scrie tot unverified si active sus iar jos apare ca ai depuse pozele cu id si cu factura iar mai jos unde ai balanta cu ce ai in cont , scrie cu rosu ca nu ai contul verificat si iti cere sa il verifici? Ca sunt maxim in ceata . Multumesc.
Sincer nici nu as fi stresat sa apara rapid cardul de la epaymens. Si prin transfer pot avea rabdare si o saptamana. Suparator este stilul astora de la paxum. Scrie in notificarea dp 16 sa nu mai trimitem alte cereri de validare caci ei oricum or sa mearga pe regula primul venit primul servit. Ori , sunt pe forum care au depus pe 12 ( ca si mine) si pe 17 erau validati. Ieri , cineva care a depus pe 13 a primit validarea. Apoi ambiguitatea creeata cand intri in cont , chiar de ai depus toate documentele si ai terminat procesul lor de validare , mqi jos spune ca nu esti validat si sa te validezi. Pe aplicatie la fel. Iar partea cea mai nesimtita e ca accepta banii in contul activ ....dar nu iti da voie macar o limita sa poti retrage. Si sa continui , la telefon nu reusesti sa ii prinzi , un robot spune sa lasi mesaj si in scurt timp cineva te contacteaza. Nimic! Apoi , am trimis un mail catre suport si nici macar un raspuns automat de ticket nu am primit de 4 zile. Sincer , sa reusesc sa scot banii de acolo si renunt definitiv la ei caci sunt neseriosi maxim. Prefer und3 nu este epayment sa pun wire , retin plata pana se aduna mai mult si fac cerere odata. Unde merge epayment , ii pun pe ei. App , la tine in cont , scrie tot unverified si active sus iar jos apare ca ai depuse pozele cu id si cu factura iar mai jos unde ai balanta cu ce ai in cont , scrie cu rosu ca nu ai contul verificat si iti cere sa il verifici? Ca sunt maxim in ceata . Multumesc.
Connan;11215 wrote: Sincer nici nu as fi stresat sa apara rapid cardul de la epaymens. Si prin transfer pot avea rabdare si o saptamana. Suparator este stilul astora de la paxum. Scrie in notificarea dp 16 sa nu mai trimitem alte cereri de validare caci ei oricum or sa mearga pe regula primul venit primul servit. Ori , sunt pe forum care au depus pe 12 ( ca si mine) si pe 17 erau validati. Ieri , cineva care a depus pe 13 a primit validarea. Apoi ambiguitatea creeata cand intri in cont , chiar de ai depus toate documentele si ai terminat procesul lor de validare , mqi jos spune ca nu esti validat si sa te validezi. Pe aplicatie la fel. Iar partea cea mai nesimtita e ca accepta banii in contul activ ....dar nu iti da voie macar o limita sa poti retrage. Si sa continui , la telefon nu reusesti sa ii prinzi , un robot spune sa lasi mesaj si in scurt timp cineva te contacteaza. Nimic! Apoi , am trimis un mail catre suport si nici macar un raspuns automat de ticket nu am primit de 4 zile. Sincer , sa reusesc sa scot banii de acolo si renunt definitiv la ei caci sunt neseriosi maxim. Prefer und3 nu este epayment sa pun wire , retin plata pana se aduna mai mult si fac cerere odata. Unde merge epayment , ii pun pe ei. App , la tine in cont , scrie tot unverified si active sus iar jos apare ca ai depuse pozele cu id si cu factura iar mai jos unde ai balanta cu ce ai in cont , scrie cu rosu ca nu ai contul verificat si iti cere sa il verifici? Ca sunt maxim in ceata . Multumesc.
asa si la mine arata...identic...de pe 11 sau 12 l.am facut
asa si la mine arata...identic...de pe 11 sau 12 l.am facut
Ce aiurea! Nu vad logica dc nu te lasa sa scoti partial pana ei isi rezolva problema cu validatul. Sau , nu poti primi bani pana nu esti validat. Asa , banii in conturile lor le genereaza castiguri importante raportat la numarul mare de membri activi dar neverificati.
Sincer îmi vine să și plâng să și rand în același timp.cred că sunt imediat 2 săptămâni de când îmi bat capul cu metodele lor de plată și în zadar.doar contul de epayments este activ ca prin minune sa pot sa fac un amarat de transfer
imi vine să șterg și siteuri și conturi și să vând și laptopul
în așa stare de nervi m-au adus paxum.