experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

stai linistita , si eu astept de 5 zile si nu mi=au intrat banii , tot de pe mfc . sa speram ca luni ii primim , sa ne tii la curent daca ii primesti luni
No avatar
mancia

Eu am facut contul pe data de 13 si nu mi-a fost aprobat nici pana astazi,cat a durat la tine?9 zile?
No avatar
morg123

arabu1988;11048 wrote: salut
langa apply for card scrie coming soon

Salut, ori sunt eu chior ori nu imi apare mie nicaieri apply for card , eu mereu caut pe google paxum apply for card si imi da asta

#WARNING: IT IS STRICTLY FORBIDDEN TO USE YOUR CHECKING ACCOUNT AND/OR YOUR CARD FOR GAMBLING AND/OR GAMING ACTIVITIES, NARCOTICS, PRESCRIPTION DRUGS, WEAPONS AND KNIVES, UNLICENSED LOTTERIES, FIREARMS OR AMMUNITION OR ANY OTHER ILLEGAL ACTIVITY. FOR MORE DETAILS PLEASE READ OUR TERMS AND CONDITIONS

Please be advised that the Card may only be loaded from your account. Any fund addition to the Card from any other source may be interpreted as fraudulent activity under the license agreement and may cause card privileges to be suspended temporarily or permanently.

Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details.
No avatar
Vicious

morg123;11126 wrote: Salut, ori sunt eu chior ori nu imi apare mie nicaieri apply for card , eu mereu caut pe google paxum apply for card si imi da asta

#WARNING: IT IS STRICTLY FORBIDDEN TO USE YOUR CHECKING ACCOUNT AND/OR YOUR CARD FOR GAMBLING AND/OR GAMING ACTIVITIES, NARCOTICS, PRESCRIPTION DRUGS, WEAPONS AND KNIVES, UNLICENSED LOTTERIES, FIREARMS OR AMMUNITION OR ANY OTHER ILLEGAL ACTIVITY. FOR MORE DETAILS PLEASE READ OUR TERMS AND CONDITIONS

Please be advised that the Card may only be loaded from your account. Any fund addition to the Card from any other source may be interpreted as fraudulent activity under the license agreement and may cause card privileges to be suspended temporarily or permanently.

Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details.

Nici eu nu gasesc optiunea asta, poate ca au scos-o la noii membri din cauza ca oricum nu emit cardurile acum si deja sunt suprasolicitati.
No avatar
morg123

Vicious;11127 wrote: Nici eu nu gasesc optiunea asta, poate ca au scos-o la noii membri din cauza ca oricum nu emit cardurile acum si deja sunt suprasolicitati.
Sa stii ca se poate sa ai dreptate:))
No avatar
surek

exista apply for card (coming soon) la cei care au card de la paxum , o sa trimita carduri la clienti vechi care au avut , iar la cei noi nu se stie ...deocamdata au spus ca sa rezolve cu cei vechi.
arabu1988

buna
refiritor la apply card paxum
apply card apare doar cand primest prima plata pe paxum cei care nu au primit plata nu apare
We only have what we Give
No avatar
Connan

Buna. Ca si multi altii , cand a aparut problema cu Firstchoice , am facut cont pe paxum si pe epayments . Cand am vazut ca la paxum validarea poate dura pana la 72 ore iar la epayments 5 zile lucratoare ( am facut pe 12 pe ambele si riscam sa prin weekend in cele 5 zile) , am pus la toate siteurile paxum. Dupa 30 min , tocmai ce terminasem sa pun noua metoda de plata , epayment era deja validat. Mai ramasese bonga unde eram tentat sa pun wire si am spus sa incerc cu epayments. Am primit la termen banii , am putut sa ii scot...totul bine. Ei , paxum nici azi nu este validat :( . Deja este duminica si or sa vina alte perioade si as vrea sa schimb pe epayments caci pe paxum am ceva bani intrati si nu ma pot atinge inca de ei, dar nu prea stiu daca e ok epayments caci nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca despre el. La comisioane sunt unele chiar mai mici. Ce parere aveti ? Mai are cineva epayments metoda de plata pe vreun site?
No avatar
AnnaME

Buna, si eu am asteptat o gramada pt paxum, de vineri data de 13 pana astazi, si astazi in sfarsit l-au verificat. Trebuie sa ai rabdare, faza cu FCP a afectat mii de oameni si majoritatea si-au facut cont pe paxum asa ca dureaza ceva pana trece echipa lor prin toate conturile. Cu Wire nu recomand, mfc-ul a trimis banii pe 16 si nici pana azi nu au intrat in contul de ING.
No avatar
ErikaFG

Hey. Eu astept de 12 zile pt aprobare. Oare aproba pana la urmă ? Văd că multa lume a primit aprobarea. Tind sa cred ca am un prost noroc cu acest Paxum.....
Scrie răspuns