arabu1988;11044 wrote: salut
da stiu de asta dar pe site e inca coming soon cand soon nimin nu stie
unde iti apare tie comming soon?
experienta mea cu paxum recente
-
andreea777
Buna! Eu mi-am facut cont in data de 12 aprilie si nici pana acum nu a fost verificat. Am primit si niste bani deja si nu ma pot folosi de ei. La datele personale am incarcat buletinul si la proof of residence tot buletinul. Oare ar trebui sa imi fac griji? Au trecut mai bine de 9 zile. Mai sunt persoane carora inca nu le-a fost verificat? Multumesc!
andreea777;11062 wrote: Buna! Eu mi-am facut cont in data de 12 aprilie si nici pana acum nu a fost verificat. Am primit si niste bani deja si nu ma pot folosi de ei. La datele personale am incarcat buletinul si la proof of residence tot buletinul. Oare ar trebui sa imi fac griji? Au trecut mai bine de 9 zile. Mai sunt persoane carora inca nu le-a fost verificat? Multumesc!
buna
nu ai dece sa fac grij din moment ce toti este in pending
da sunt foarte mult perosoane care inca nu sunt verified si au deja multe zilele
succes
buna
da sunt foarte mult perosoane care inca nu sunt verified si au deja multe zilele
succes
We only have what we Give
-
andreea777
multumesc
arabu1988;11063 wrote: buna
succes
M am panicat in momentul in cade am vazut ca din ce in ce mai multe conturi sunt active. In cazul in care raspunsul eate negativ, suntem anuntati sau ce se intampla. Stie cineva daca pt cams.com se poate alege ca si modalitate de plata wire transfer?
arabu1988;11063 wrote: buna
succes
M am panicat in momentul in cade am vazut ca din ce in ce mai multe conturi sunt active. In cazul in care raspunsul eate negativ, suntem anuntati sau ce se intampla. Stie cineva daca pt cams.com se poate alege ca si modalitate de plata wire transfer?
andreea777;11065 wrote: M am panicat in momentul in cade am vazut ca din ce in ce mai multe conturi sunt active. In cazul in care raspunsul eate negativ, suntem anuntati sau ce se intampla. Stie cineva daca pt cams.com se poate alege ca si modalitate de plata wire transfer?
la mn e a 10 a zi...se duce in 2-3 sapt lejer pt verificat...asta e..
la mn e a 10 a zi...se duce in 2-3 sapt lejer pt verificat...asta e..
Mi-a fost verificat contul de Paxum, neasteptat de repede dupa panica asta generala (8-9 zile):)) L-am setat ca metoda de plata pe CB si mi-a aparut ca in cazul First Choice, ca dureaza 1-2 zile sa intre banii in contul de Paxum. La voi cat a durat? Voi alege si eu transfer to an external credit card, parca 3 zile lucratoare ar trebui sa dureze treaba asta. Si-a primit pana acum cineva banii pe card?
Vicious;11081 wrote: Mi-a fost verificat contul de Paxum, neasteptat de repede dupa panica asta generala (8-9 zile):)) L-am setat ca metoda de plata pe CB si mi-a aparut ca in cazul First Choice, ca dureaza 1-2 zile sa intre banii in contul de Paxum. La voi cat a durat? Voi alege si eu transfer to an external credit card, parca 3 zile lucratoare ar trebui sa dureze treaba asta. Si-a primit pana acum cineva banii pe card?
da eu am primit dupa 2 zile asa in general 2-3 zile depende de banca dar despre bagat banii din chaturbate eu am primit intru ora bani de in contu meu de paxum bine la mine aveam bani blocat pe firstchoice te rog sa revi sa ne spui cand baga banii chaturbate pe contul tau paxum
succes
da eu am primit dupa 2 zile asa in general 2-3 zile depende de banca dar despre bagat banii din chaturbate eu am primit intru ora bani de in contu meu de paxum bine la mine aveam bani blocat pe firstchoice te rog sa revi sa ne spui cand baga banii chaturbate pe contul tau paxum
succes
We only have what we Give
Buna!
Am si eu o nelamurire. Initial am facut cont de paxum acum o saptamana, dar nu mi l-au aprobat nici pana astazi (am citit postul si am vazut ca poate dura multe zile). Trebuia sa imi primesc banutii de pe mfc pe 16 si am hotarat sa cer prin International Wire dar nu mi-au intra in contul ING si sunt cam ingrijorata ca nu au intrat in 5 zile lucratoare. Ati mai primit prin wire transfer si s-a intamplat sa dureze multe zile?
Merci!
Am si eu o nelamurire. Initial am facut cont de paxum acum o saptamana, dar nu mi l-au aprobat nici pana astazi (am citit postul si am vazut ca poate dura multe zile). Trebuia sa imi primesc banutii de pe mfc pe 16 si am hotarat sa cer prin International Wire dar nu mi-au intra in contul ING si sunt cam ingrijorata ca nu au intrat in 5 zile lucratoare. Ati mai primit prin wire transfer si s-a intamplat sa dureze multe zile?
Merci!