Cum folosesc wire transfer ? Ajutor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitten

Știu , aveam nevoie de transa de bani asta din 15 pana la sf lunii deci am nevoie de bani pana pe 7 mai ,nu știu daca imi verifica paxum contul pana atinci la cât de lent se mișca
arabu1988

Kitten;10580 wrote: Știu , aveam nevoie de transa de bani asta din 15 pana la sf lunii deci am nevoie de bani pana pe 7 mai ,nu știu daca imi verifica paxum contul pana atinci la cât de lent se mișca

deci majortete ce am vazut despre vierified dureze 7 zile cel multi de data depune actele pe contul de paxum

asa or astapeta ori vorbeste cu support chaturbate si intreaba daca poti sa fac wire pe alta numele
We only have what we Give
No avatar
surek

am vazut ca pe chaturbate la wire transfer cere "The taxpayer identification number" nu sunt platitor de taxe, daca trec cnp-ul e vreo problm?
No avatar
Ady87

500 e minimum,am setat eu la cb
No avatar
Hazel

Kitten;10576 wrote: Pai si doar din contul paxum pot trimite banii ? Nu pot trimite de pe chaturbate pe un card din romania ? Nu am înca verificat contul paxum si o sa am mareeeee nevoie de bani la începutul lunii mai si ma gândeam ca pot trimite bani de pe chaturbate direct pe un cont in romania

Poti folosi wire ul pe chaturbate, bineinteles, dar contul deschis cred ca fi nevoie sa fie in USD, pentru ca daca nu se face conversia, banii se vor intoarce la mfc, la BT, spre exemplu trebuie cont euro daca vrei sa transferi euro, nu poti din RON in EURO, nici din EURO in RON, ai nevoie de intermediar pentru aceasta conversie, asa cum e paxumul, paypal...intreaba la banca, daca primesti banii in usd, dintr-un cont in altul, daca se face coneversia automat sau trebuie acelasi cont de valuta!
No avatar
Hazel

Chillyourheart;10649 wrote: da poti foarte simplu sa transferi in cont din ro nu conteaza in ce moneda e, selectezi la metoda de plata wire transfer , ai comision 45$ la fiecare plata si minimul ca sa iti faca plata este de 500$, poti sa pui orice cont bancar nu trebuie sa fie pe numele tau . important este sa completezi corect campurile.

bafta

si chiar recomand la sume de peste 1500 $ sa folosesti wire , uita de paxum sau alte carduri mastercard pentru ca si la firstchoice pierdeai cam 2% ca iti da la un curs valutar mai mic decat au bancile de la noi.

NU mai da informatii eronate, daca nu stii, nu se face conversie automata, trebuie aceeasi valuta, acum am sunat eu la 3 banci, BCR(am un cont in euro), BT si Brd...contul trebuie deschis in aceeasi valuta pentru a primi banii!
No avatar
surek

La ING poti trimite si in dolari iti fac conversie automata ,vrei dolari te duci la ghiseu,vrei lei poti sa ii scoti si de la ATM.
No avatar
SunshineGirl

Buna tuturor! Sunt noua pe forum, imi cer iertare daca postez unde nu trebuie. Ideea e ca vreau sa imi transfer baniii din contul de paxum intr-un cont romanesc. Problema e ca am fost la o banca astazi, sa imi deschid un cont de salariu si m-a intrebat fata de acolo, ce sa treaca la angajator si de asemenea m-a intrebat unde lucrez, care e provenienta banilor. Nu am stiu ce sa ii raspund si pana la urma i-am spus:" Videochat. Nu stiu ce sa treceti la angajator fiindca primesc bani din mai multe parti". S-a schimbat la fata si toti oamenii care asteptau la rand se holbau la mine ca la masini straine... Horror experienta! I-am spus atunci sa nu completeze nimic acolo, ca urmeaza sa ma informez si revin altadata. Asadar, voi ce tip de cont v-ati deschis si la ce banca? Ce ati spus sa treaca la angajator? Multumesc in avans celor care ma vor ajuta cu raspunsuri.
No avatar
amyyyy

SunshineGirl;10990 wrote: Buna tuturor! Sunt noua pe forum, imi cer iertare daca postez unde nu trebuie. Ideea e ca vreau sa imi transfer baniii din contul de paxum intr-un cont romanesc. Problema e ca am fost la o banca astazi, sa imi deschid un cont de salariu si m-a intrebat fata de acolo, ce sa treaca la angajator si de asemenea m-a intrebat unde lucrez, care e provenienta banilor. Nu am stiu ce sa ii raspund si pana la urma i-am spus:" Videochat. Nu stiu ce sa treceti la angajator fiindca primesc bani din mai multe parti". S-a schimbat la fata si toti oamenii care asteptau la rand se holbau la mine ca la masini straine... Horror experienta! I-am spus atunci sa nu completeze nimic acolo, ca urmeaza sa ma informez si revin altadata. Asadar, voi ce tip de cont v-ati deschis si la ce banca? Ce ati spus sa treaca la angajator? Multumesc in avans celor care ma vor ajuta cu raspunsuri.

OMG...pai zici k vrei sa.ti deschizi un cont in lei..atata tot si eventual si unu in dolari sau euro depinde de site.ul cum te plateste...un simplu cont de primit bani ,de transfer...nu ii intereseaza mai mult...de unde vin banii ....de la mama din spania...de la tata din tara care e problema lor...u zici un cont atata tot ..nu cont de salariu...cont de salariu e cand esti angajat la o firma si ai unele facilitati ca ai salariul la ei...sper ca te.am ajutat
No avatar
SunshineGirl

amyyyy;11011 wrote: OMG...pai zici k vrei sa.ti deschizi un cont in lei..atata tot si eventual si unu in dolari sau euro depinde de site.ul cum te plateste...un simplu cont de primit bani ,de transfer...nu ii intereseaza mai mult...de unde vin banii ....de la mama din spania...de la tata din tara care e problema lor...u zici un cont atata tot ..nu cont de salariu...cont de salariu e cand esti angajat la o firma si ai unele facilitati ca ai salariul la ei...sper ca te.am ajutat

Deci cont normal trebuie, nu de salariu...bine ca nu l-am deschis! Pfiu, multumesc mult! Pentru a transfera banii de pe paxum inteleg ca trebuie cont in lei, dar daca vreau sa folosesc pe CB de exemplu, direct wire transfer, imi trebuie cont in dolari?
Scrie răspuns