Arilena;10955 wrote: Asta nu o cred...sincer...
sper sa nu fie asa...dar daca erau solicitari multe...dc nu au oprit sa nu te mai poti inregistea decat dupa 7 zile..nush zic si eu..si te scoate in tp ce vrei sa faci un cont ..asa din senin
experienta mea cu paxum recente
amyyyy;10954 wrote: macar sa fie asta....sa nu fie altceva....sa se vada cu banii in conturi neverificate si sa ramana asa...in pom...adica noi in pom..
nu cred sa intampla ceva ca paxum merge fara nico probleme doar e vorba de timp nimic altceva multi au primit deja bani de la paxum fara niciu probleme
nu cred sa intampla ceva ca paxum merge fara nico probleme doar e vorba de timp nimic altceva multi au primit deja bani de la paxum fara niciu probleme
We only have what we Give
-
AndreeaMiha
Buna!! Spuneti mi va rog..dupa ce mi a fost accptat cardul Paxum ce pasi trebuie sa urmez si unde sa atasez cardul ING?multumesc mult cxxx
Paxum
Eu am incercat sa transfer din contul Paxum( dupa ce a fost activat/verificat) in contul extern MasterCard si nu a mers.
Am incercat sa ii sun, niciodata nu raspunde nimeni. Le-am lasat mailuri...nici acolo nu raspunde nimeni. Am folosit metoda Eft Transfer...dar nu stiu daca a mers,nu apare nicio confirmare..
A incercat cineva recent sa retraga bani din cont pe card sau prin EFT si a mers?
Tot citeam pe forumurile straine cum ca PAXUM a furat foarte multi bani de la oameni,a inchis conturi fara sa anunte,etc.
Nu as vrea sa cred ca e adevarat...
Eu am incercat sa transfer din contul Paxum( dupa ce a fost activat/verificat) in contul extern MasterCard si nu a mers.
Am incercat sa ii sun, niciodata nu raspunde nimeni. Le-am lasat mailuri...nici acolo nu raspunde nimeni. Am folosit metoda Eft Transfer...dar nu stiu daca a mers,nu apare nicio confirmare..
A incercat cineva recent sa retraga bani din cont pe card sau prin EFT si a mers?
Tot citeam pe forumurile straine cum ca PAXUM a furat foarte multi bani de la oameni,a inchis conturi fara sa anunte,etc.
Nu as vrea sa cred ca e adevarat...
Arilena;10996 wrote: Nu este acceptat master card.eu astept sa intre banii prin EFT.Am primit email de confirmare,astept sa i vad in cont...dureaza 5 7 zile
Ciudat! Ce card este acceptat atunci? e stupid...maxim de enervant sa ai banii in cont si sa nu te poti folosi de ei.
Ciudat! Ce card este acceptat atunci? e stupid...maxim de enervant sa ai banii in cont si sa nu te poti folosi de ei.
morg123;10863 wrote: Prin ce metoda External debit card? Cat timp a durat tranzactia?
Multumesc si succes in continuare
Eu fiind gresit informata am folosit Withdraw Funds by EFT Transfer pe cardul meu Visa de la Banca Transilvania,am facut din gresala 2 transferuri la diferenta de 2 minute.Am primit primii bani dupa 3 zile si ceilalti in 4 zile.Dar tranferul poate dura 5-7 business days,verificarea lor +1-3 business days verificarea bancii romanesti.Asa ca nu va ingrijorati.Prima regula este sa trimiteti mai putin cu 5 $ (20 RON) decat aveti in cont,ca altfel nu va merge tranzactia(EFT). Withdraw Funds to External Credit Card ar dura mai putin si este mai mic comisionul.Acum alegeti ce credeti voi.
Multumesc si succes in continuare
Eu fiind gresit informata am folosit Withdraw Funds by EFT Transfer pe cardul meu Visa de la Banca Transilvania,am facut din gresala 2 transferuri la diferenta de 2 minute.Am primit primii bani dupa 3 zile si ceilalti in 4 zile.Dar tranferul poate dura 5-7 business days,verificarea lor +1-3 business days verificarea bancii romanesti.Asa ca nu va ingrijorati.Prima regula este sa trimiteti mai putin cu 5 $ (20 RON) decat aveti in cont,ca altfel nu va merge tranzactia(EFT). Withdraw Funds to External Credit Card ar dura mai putin si este mai mic comisionul.Acum alegeti ce credeti voi.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Yasmina;11009 wrote: Salut fetele cochetele, eu am obtinut primii bani de la paxum prin withdraw funds to external credit card , au intrat in 2 zile pe cardul visa in lei de la Transilvania...mult succes si spor la bani!
la currency ce ai pus cand ai adaugat cardul?
la currency ce ai pus cand ai adaugat cardul?