PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD
Kimmie92;10969 wrote: Imi cer scuze ca ma bag unde nu imi fierbe oala, doar ca nu cred ca acum dau rateuri fix toate bancile - oamenii se plang de transferuri bancare lipsa a BCR, la ING, la Raiffeisen, in alta parte cineva la Banca Romaneasca...
Daca modelele au fost informate ca site urile au achitat, unde sa fie problema, sunt bancile, tu gandesti ce surplus de plati se face catre toate lumea, e o chestiune logica, da de gandit....si atunci probabil si-au securizat transferurile sau sunt mega investigate!
Daca modelele au fost informate ca site urile au achitat, unde sa fie problema, sunt bancile, tu gandesti ce surplus de plati se face catre toate lumea, e o chestiune logica, da de gandit....si atunci probabil si-au securizat transferurile sau sunt mega investigate!
Kimmie92;10969 wrote: Imi cer scuze ca ma bag unde nu imi fierbe oala, doar ca nu cred ca acum dau rateuri fix toate bancile - oamenii se plang de transferuri bancare lipsa la BCR, BRD, la ING, la Raiffeisen, in alta parte cineva la Banca Romaneasca...
Nu sunt rateuri...se confrunta cu multe plati din USA, si vorbim totusi de un cumul de sume, majoritatea in usd, nu m-ar mira sa inceapa niste controale, din pacate!
Nu sunt rateuri...se confrunta cu multe plati din USA, si vorbim totusi de un cumul de sume, majoritatea in usd, nu m-ar mira sa inceapa niste controale, din pacate!
Chestia e ca site-urile nu fac platile direct, ci prin procesoare de plati gen MoneyNet etc. Asa era si la Firstchoice Pay, stiu de cand mi-a intarziat mie un transfer bancar ce fusese blocat la procesorul lor de plati (aka MoneyNet) si au trecut 20 de zile pana cand mi-au re-trimis transferul, transfer ce intrase in contul meu bancar din RO in aceeasi zi de data aia. Deci e posibil ca de la site-uri sa plece si sa se blocheze la intermediari 
Zisese cineva de Akirix la MFC, parca.
Zisese cineva de Akirix la MFC, parca.
contul in usd , este un cont nou deschis , pana acum foloseam first choice pay. nu stiu ce sa zic, dar totul e electronic , de ce ar dura atat ? o prietena are cont la BRD si l- a primit aseara si avea o suma destul de mare , dar precizez contul ei era deschis de cativa ani numai ca nu l a folosit , si ea tot first choice folosea. nu stiu dar dureaza prea mult si ma enerveaza !
ralucka;10973 wrote: contul in usd , este un cont nou deschis , pana acum foloseam first choice pay. nu stiu ce sa zic, dar totul e electronic , de ce ar dura atat ? o prietena are cont la BRD si l- a primit aseara si avea o suma destul de mare , dar precizez contul ei era deschis de cativa ani numai ca nu l a folosit , si ea tot first choice folosea. nu stiu dar dureaza prea mult si ma enerveaza !
Nu stiu ce sa spun, este ciudat intr-adevar cum multe persoane abia si-au deschis conturi in USD si deodata se livreaza multe plati catre ele, probabil sunt niste verificari, d-asta dureaza atat de mult, pentru ca in principiu, cei cu WIRE ar fi trebuit sa isi primeasca sumele de miercuri, nu dureaza mai mult de 2/3 zile!
Nu stiu ce sa spun, este ciudat intr-adevar cum multe persoane abia si-au deschis conturi in USD si deodata se livreaza multe plati catre ele, probabil sunt niste verificari, d-asta dureaza atat de mult, pentru ca in principiu, cei cu WIRE ar fi trebuit sa isi primeasca sumele de miercuri, nu dureaza mai mult de 2/3 zile!
Kimmie92;10976 wrote: Eu am contul de 5 ani deschis, in Euro, nici mie nu mi-a intrat - tind sa cred totusi ca sunt acei payment processors aglomerati... Dar da, ai dreptate, la wire mie imi intra in aceeasi zi la FCP daca ceream transferul bancar pe la 11 la pranz.
presupun ca ai contul la ing , ca sunt unele banci care nu fac conversie automata, nu stiam ca si mfc ul are intermediari in trimiterea paymemtului pe wire, da, proababil ca asta e problema, ca au solicitat mai multe plati prin WIRE, s-a mega aglomerat tot!
presupun ca ai contul la ing , ca sunt unele banci care nu fac conversie automata, nu stiam ca si mfc ul are intermediari in trimiterea paymemtului pe wire, da, proababil ca asta e problema, ca au solicitat mai multe plati prin WIRE, s-a mega aglomerat tot!