PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
m4t31

Ady87;10215 wrote: Spune-mi te rog cum sa fac sa primesc banutii in contul brd,trebuie sa fie usd ?,completez doar cu nr de cont,pt a primi prin wire? Ast raspuns,merci!

Salut, pentru a primi intr-un cont bancar trebuie sa le dai IBANul si numele in care e deschis contul. Uneori au nevoie si de codul SWIFT dar acela poate fi aflat foarte usor si de catre ei daca le dai numele bancii cred.
Referitor la cealalta intrebare, tu primesti intotdeauna in valuta in care e deschis contul. Daca ei trimit USD si tu primesti in contul de USD vei primi exact suma trimisa de ei (exceptand taxa de transfer daca ati convenit ca vei suporta si tu o parte din ea). Daca ei transfera USD si tu primesti intr-un cont de RON spre exemplu, vei primi banii convertiti la cursul bancii (care de obicei nu e foarte convenabil pentru ca isi pun dobanda ca sa te mai 'arda' si acolo).
SecretFriends.com Aplica ca model
No avatar
Ady87

Mai am o intrebare,care este suma minima pentru transfer bancar(wire) ? Multumesc frumos !
m4t31

Ady87;10231 wrote: Mai am o intrebare,care este suma minima pentru transfer bancar(wire) ? Multumesc frumos !
La noi pe SecretFriends este 100 USD indiferent de metoda de plata. Pentru alte site-uri nu stiu.
SecretFriends.com Aplica ca model
No avatar
Alina1992

Buna

Daca banii de pe site uri iti intra pe card romanesc Brd....trebuie sa declari la anaf?
ralucka

almostahero;10152 wrote: Urma sa incasez 7985 usd. Cu 6985 usd peste limita lor de 1000 USD. Pentru mine asta nu este o problema, inca nici un raspuns de la MFC. Astept, daca aflu ceva te anunt. :)

p.s La ce banca ti-ai deschis cont USD?

ai primit banii pana la urma ?
No avatar
AC007

Vreun update la problema semnalată? Mor când văd că aveți probleme si cereți sfaturi aici ca mai apoi să nu ne mai țineți la curent cu evoluția și rezolvarea problemei
No avatar
Hazel

AC007;10826 wrote: Vreun update la problema semnalată? Mor când văd că aveți probleme si cereți sfaturi aici ca mai apoi să nu ne mai țineți la curent cu evoluția și rezolvarea problemei

Trimite-i mesaj privat, ce o fi asa complicat?
No avatar
alicia

ai idee in cat timp primesti bani dupa mfc prin wire transfer? am card la ing,precizez ca,conversia se face automat(am intrebat deja)
ralucka

nici tu nu i-ai primit ? habar nu am si eu astept , eu sunt la raiffeisen, sa speram ca azi ? ieri o prietena a primit si are la brd
No avatar
amyyyy

alicia;10891 wrote: ai idee in cat timp primesti bani dupa mfc prin wire transfer? am card la ing,precizez ca,conversia se face automat(am intrebat deja)

la raiffeisen se face conversia automat prin WIRE sau trebuie cont separat in dolari
Scrie răspuns