experienta mea cu paxum recente
din cate observ PAXUM nu te mai kasa sa faci cont...de ieri prietenul incearca sa faca cont il lasa cateva date sa completeze si din senin se deschide o pagina si zice imposibil de conectat la server....in timp ce completeaza adresa sau orice alta casuta numele orice...
Pe blogul Paxum, la una din postarile recente, este un tutorial in care arata cum sa iti faci cont si sa-ti uploadezi documentele verificate, iar la final e un paragraf subliniat cu galben unde ei spun ca echipa lor lucreaza doar Monday-Friday, deci weekendul nu se pune. Ori azi, daca avem noroc, ori de luni incolo.
Kimmie92;10872 wrote: Pe blogul Paxum, la una din postarile recente, este un tutorial in care arata cum sa iti faci cont si sa-ti uploadezi documentele verificate, iar la final e un paragraf subliniat cu galben unde ei spun ca echipa lor lucreaza doar Monday-Friday, deci weekendul nu se pune. Ori azi, daca avem noroc, ori de luni incolo.
eu zic k incearca de joi dimineata sa faca cont dar nu merge....si crede.ma ca stie...doar ca iese iese din pagina si intra in alta pagina si zice k pagina nu se poate conecta la server...
eu zic k incearca de joi dimineata sa faca cont dar nu merge....si crede.ma ca stie...doar ca iese iese din pagina si intra in alta pagina si zice k pagina nu se poate conecta la server...