De ce crezi? Pe mine m a anunțat cam4 după data de 9 că FirstChoisePay se închide ,dau mail la Chaturbate făceau pe mortul in păpușoi,că să le trimit mail ul mai departe sa îl vadă și ei și dacă vreau să mi schimb metoda de plata sa fac o poza cu buletinul upside down ,cu data de azi,cu o foaie pe care sa scrie "Choise" in mana...o găină moarta și sânge de la o virgina mai doreau parca.Mi am schimbat părerea despre ei.Ne au lăsat pe ultimul moment.Ei sunt singurii vinovați că ne au lăsat pe ultimul moment sa ne înghesuim toti. Puteau să anunțe
experienta mea cu paxum recente
amyyyy;10822 wrote: si la altii nici nu s.a aprobat
) printre care si eu 
De ce crezi? Pe mine m a anunțat cam4 după data de 9 că FirstChoisePay se închide ,dau mail la Chaturbate făceau pe mortul in păpușoi,că să le trimit mail ul mai departe sa îl vadă și ei și dacă vreau să mi schimb metoda de plata sa fac o poza cu buletinul upside down ,cu data de azi,cu o foaie pe care sa scrie "Choise" in mana...o găină moarta și sânge de la o virgina mai doreau parca.Mi am schimbat părerea despre ei.Ne au lăsat pe ultimul moment.Ei sunt singurii vinovați că ne au lăsat pe ultimul moment sa ne înghesuim toti. Puteau să anunțe
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Rast;10824 wrote: Probabil o sa ne anunte "oficial" cand vom putea comanda cardurile ! Daca aflu ceva o sa postez !
La mine apare Apply for card ( Coming soon)maxim săptămâna următoare când vor fi gata
La mine apare Apply for card ( Coming soon)maxim săptămâna următoare când vor fi gata
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;10827 wrote: De ce crezi? Pe mine m a anunțat cam4 după data de 9 că FirstChoisePay se închide ,dau mail la Chaturbate făceau pe mortul in păpușoi,că să le trimit mail ul mai departe sa îl vadă și ei și dacă vreau să mi schimb metoda de plata sa fac o poza cu buletinul upside down ,cu data de azi,cu o foaie pe care sa scrie "Choise" in mana...o găină moarta și sânge de la o virgina mai doreau parca.Mi am schimbat părerea despre ei.Ne au lăsat pe ultimul moment.Ei sunt singurii vinovați că ne au lăsat pe ultimul moment sa ne înghesuim toti. Puteau să anunțe
:))) ii doare in cur de noi
:))) ii doare in cur de noi