July;10733 wrote: Acelasi lucru am patit si eu cu datele... este cam suspect
si eu la fel si cik adresa nu corespund cu buletinul....pai cum sa mai corespunda cand mi.au tiparit.o gresit...k am primit e.mail k nu e buna adresa ...le.am raspuns k am bagat.o ok dar site.ul nu a bagat.o bn in cont...plm...nu au mai rasp de atunci...panarama de site,cont
cosmopay la chaturbate
va dati seama e nou apar erori buguri etc, nu cred ca ar fi o problema atata timp cat chaturbate imlive etc deja le-au pus ca optiune plata, eu am facut contul am primit mesaj ca documentele au foat verificate si acceptate, iar mai departe ma pune sa ma loghez pe icwd.cardportal.com cu card number/san/email, m-am logat si imi spune Page not found, mai are cineva problema asta?
-
wetladyjoy
surek;10801 wrote: va dati seama e nou apar erori buguri etc, nu cred ca ar fi o problema atata timp cat chaturbate imlive etc deja le-au pus ca optiune plata, eu am facut contul am primit mesaj ca documentele au foat verificate si acceptate, iar mai departe ma pune sa ma loghez pe icwd.cardportal.com cu card number/san/email, m-am logat si imi spune Page not found, mai are cineva problema asta?
La fel si eu patesc, am trimis mail la suport si nimic...incerc sa comand cardul si cand bag CVV imi da eroare si spune sa contactez suportul
La fel si eu patesc, am trimis mail la suport si nimic...incerc sa comand cardul si cand bag CVV imi da eroare si spune sa contactez suportul
-
cristinadrcrist
Bunaa ziua. Mi-am facut si eu cont de cosmopay si cred ca atata timp cat aceste site-uri l-au implementat se merita plus ca trimit cardul rapid. Problema mea este urmatoarea : eu am primit banii de la chaturbate in Paxum desi nu este verificat contul de ceva timp din pacate
si am banii acolo blocati ..ce o sa fac cu ei ,se poate sa ii transfer in cosmopay? Astept raspuns si de la chaturbate si postez aici poate va fi de ajutor si celorlalti in situatia mea. Multumesc si mult noroc
cristinadrcrist;10835 wrote: Bunaa ziua. Mi-am facut si eu cont de cosmopay si cred ca atata timp cat aceste site-uri l-au implementat se merita plus ca trimit cardul rapid. Problema mea este urmatoarea : eu am primit banii de la chaturbate in Paxum desi nu este verificat contul de ceva timp din pacate
si am banii acolo blocati ..ce o sa fac cu ei ,se poate sa ii transfer in cosmopay? Astept raspuns si de la chaturbate si postez aici poate va fi de ajutor si celorlalti in situatia mea. Multumesc si mult noroc
Eu din cate stiu nu poti face operatiuni pana nu iti aproba contul... sper sa ma insel... daca nu, ramane sa speri sa il apobe curand
Eu din cate stiu nu poti face operatiuni pana nu iti aproba contul... sper sa ma insel... daca nu, ramane sa speri sa il apobe curand