PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Arilena;10550 wrote: multumesc.am transferat prin EFT...direct in contul bancar.Stii cumva in cat timp intra?Am primit email ca ar dura intre 5 -7 zile,acum poate intra putin mai repede...

Cred ca am fost informati putin gresit ,trebuia sa alegem Withdraw Funds to External Credit Card si intrau sa zic in 2 zile lucratoare.Noi am ales Withdraw Funds by EFT Transfer,la mine au trecut 3 zile si nici gand de plata.Pai lor le ia 5-7 bussines days sa confirme cererea tranferului banilor + 3-5 zile lucratoare ale bancii romanesti pana ii verifica si ei.Imi vine sa-mi dau palme
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

morg123;10672 wrote: cardurile inca nu sunt active? cele paxum am contul verificat si as dori sa comand un card paxum... ma poate ajuta cineva ? cu un sfat sau poate stie ce si cum..

Apply for Card (coming soon) Inca sunt in progres
Ann

July;10633 wrote: Eu astazi fac o saptamana,si nimic .... X(

Eu am apucat sa il fac exact in ziua cand a cazut FirstChoisePay,cand au inceput banuielile.Si in 2 zile l-au acceptat.Ei tot posteaza in contul Paxum si ne spun sa nu ne grabim,sa nu mai umblam sa schimbam nimic la ele,ca au foarte multe cereri si isi cer scuze pentru intarzieri
No avatar
July

Ann;10683 wrote: Eu am apucat sa il fac exact in ziua cand a cazut FirstChoisePay,cand au inceput banuielile.Si in 2 zile l-au acceptat.Ei tot posteaza in contul Paxum si ne spun sa nu ne grabim,sa nu mai umblam sa schimbam nimic la ele,ca au foarte multe cereri si isi cer scuze pentru intarzieri
Eu tocmai ce mi-am sters contul, deoarece il creasem din primavara anului trecut,nefiind aprobat deoarece nu am insistat asupra lui la vremea aceea,neavand nevoie de el.Astazi mi-am creeat un altul. Poate de aceea nu "ma vedeau"... sper sa "ma vada" de data asta in 72 de ore cum se lauda.
arabu1988

July;10685 wrote: Eu tocmai ce mi-am sters contul, deoarece il creasem din primavara anului trecut,nefiind aprobat deoarece nu am insistat asupra lui la vremea aceea,neavand nevoie de el.Astazi mi-am creeat un altul. Poate de aceea nu "ma vedeau"... sper sa "ma vada" de data asta in 72 de ore cum se lauda.

cred ca dureze mai multi de 72 ora acum penru ca sunt mii de cerer cel multi o spatamana
We only have what we Give
No avatar
Hazel

July;10685 wrote: Eu tocmai ce mi-am sters contul, deoarece il creasem din primavara anului trecut,nefiind aprobat deoarece nu am insistat asupra lui la vremea aceea,neavand nevoie de el.Astazi mi-am creeat un altul. Poate de aceea nu "ma vedeau"... sper sa "ma vada" de data asta in 72 de ore cum se lauda.

Eu l-am avut din 2014 creat, inca 2 cunostiinte si-au deschis cont nou de martea trecuta, niciun raspuns...dureaza...si va dura, sunt foare multe cereri!
No avatar
July

Hazel;10688 wrote: Eu l-am avut din 2014 creat, inca 2 cunostiinte si-au deschis cont nou de martea trecuta, niciun raspuns...dureaza...si va dura, sunt foare multe cereri!

Da...nu imi ramane decat sa astept :|
No avatar
July

arabu1988;10686 wrote: cred ca dureze mai multi de 72 ora acum penru ca sunt mii de cerer cel multi o spatamana

Mda....asta este :|
arabu1988

July;10693 wrote: Mda....asta este :|

da oricum nimic de pierdut doar e vorba de timp
We only have what we Give
No avatar
deea123

buna ! se pot scoate bani din paxum daca contul nu este verificat, active neverificat? la moneda tarii(unde este lista tarilor si moneda acceptata)este trecut si euro.
Pot sa fac EFT intr un cont de euro ?? sau sa tranfer pe un debit card in euro??
va multumesc. o
zi frumoasa
Scrie răspuns