PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

da ieri pe la ora 19.00 am aplicat , azi la ora 14 am fost verificata , am trimis doar o poza cu buletinul facuta cu telefonul in lumina clara , acum imi pare rau ca astept dupa minunata banca raiffeisen sa intre plata. daca stiam aplicam pentru paxum inainte de 16
No avatar
msevaxoxo

Deci acuma chiar incep sa cred ca am pus prea multe documente. Dar si sa incerc sa fac alt paxum si sa pun doar buletin...nu vreau nici să-mi rămână bănuții aia acolo blocați. Si inca incerc sa dau de ei la telefon. Cum sa mai si muncim?
No avatar
amyyyy

ralucka;10618 wrote: da ieri pe la ora 19.00 am aplicat , azi la ora 14 am fost verificata , am trimis doar o poza cu buletinul facuta cu telefonul in lumina clara , acum imi pare rau ca astept dupa minunata banca raiffeisen sa intre plata. daca stiam aplicam pentru paxum inainte de 16

fara factura de utilitati abonament ceva??
ralucka

da ti se ia tot cheful cand vezi ca nu dispui de salariu , desi nu stai in acei bani :)) numai zic nimic ...
ralucka

amyyyy;10621 wrote: fara factura de utilitati abonament ceva??

fara factura , am uploadat aceeasi poza cu buletinul de 2 ori si la proof of adress si la ID
No avatar
msevaxoxo

Hai ca asta e bună. M-a sunat o prietena si zice ca a fost verificată, cb a trimis banii dar de intrat... nimic. Zic nu cred...da teamviewer... Si da. E verificată dar banii nu. Eu unverified..Dar bănuții au intrat. Încă incerc sa gasesc vreo solutie... întotdeauna tre sa fie o soluție.
No avatar
amyyyy

ralucka;10622 wrote: da ti se ia tot cheful cand vezi ca nu dispui de salariu , desi nu stai in acei bani :)) numai zic nimic ...

pai eu cam stau in ei ca alt venit nu am momentan si putini nu sunt cam la 2 zile scoteam 170-200 si deja de o sapt nu am mai scos....eu am cheltuit si in cont s.au adunat ....problema e cu scosu...k nu mai am rabdare
ralucka

amyyyy;10626 wrote: pai eu cam stau in ei ca alt venit nu am momentan si putini nu sunt cam la 2 zile scoteam 170-200 si deja de o sapt nu am mai scos....eu am cheltuit si in cont s.au adunat ....problema e cu scosu...k nu mai am rabdare

crede-ma nici eu numai am rabdare sa imi intre banii :))) ma termina raiffeisen bank si wire transfer-ul , pana nu i vad acolo sunt stresata rau :)
No avatar
amyyyy

ralucka;10627 wrote: crede-ma nici eu numai am rabdare sa imi intre banii :))) ma termina raiffeisen bank si wire transfer-ul , pana nu i vad acolo sunt stresata rau :)

tot la raiffaisen am si cont...dar macar al tau e verificat si poti sa dai plata zilnica si atasezi cont de ro....
ralucka

amyyyy;10628 wrote: tot la raiffaisen am si cont...dar macar al tau e verificat si poti sa dai plata zilnica si atasezi cont de ro....

eu nu lucrez pe cb , pe mfc era daily payout dar cu first choice nu cu paxum , deci nu dispun de aceasta metoda de plata
Scrie răspuns