experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

cipsy;10689 wrote: Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul, sunt curios dupa cate zile ti-au verificat contul. Multumesc!

Hello
in general cel tarziu 7 zile si sunt cazuri si mai devreme fir care cu norocul
We only have what we Give
No avatar
Hazel

Rast;10675 wrote: Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!

Sa inteleg ca pe chaturbate merge cu early payment si la wire, spre exemplu, myfreecams postase ca pentru a-ti intra banii de pe o zi pe alta sunt valabile doar depozitele ptr USA si firstchoice...
No avatar
morg123

cipsy;10689 wrote: Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul, sunt curios dupa cate zile ti-au verificat contul. Multumesc!

pai cam 8 zile sau poate 9
No avatar
morg123

Hazel;10691 wrote: Sa inteleg ca pe chaturbate merge cu early payment si la wire, spre exemplu, myfreecams postase ca pentru a-ti intra banii de pe o zi pe alta sunt valabile doar depozitele ptr USA si firstchoice...

ne anunti si pe noi cam dupa cat timp ti au intrat banii in cont de pe paxum?
Ann

In sfârșit primii bănuți după Paxum.Deci, SE POATE
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Rast

Hazel;10691 wrote: Sa inteleg ca pe chaturbate merge cu early payment si la wire, spre exemplu, myfreecams postase ca pentru a-ti intra banii de pe o zi pe alta sunt valabile doar depozitele ptr USA si firstchoice...

Merge si Daily Payment la Wire transfer !
No avatar
Rast

morg123;10678 wrote: pentru a face un wire transfer ar trebui din nou sa scot optiunea de plata paxum nu?

Da, selectezi din nou Wire Transfer si introduci datele ! Next time cand ai payment , iti introduci datele de Paxum ! Eu abia astazi am primit banii in ING de pe Paxum , destul de greu se misca ! Si apropo la Wire Transfer , in momentul in care iti intra banutii in cont nu scrie Zmedianow , scrie Multi Media . Acum din cate am inteles e de preferabil sa nu intre in cont mai mult de 5000 ron pe zi (nu vreau sa informez gresit , asa am auzit si eu ) . Bafta la $
No avatar
amyyyy

Ann;10811 wrote: In sfârșit primii bănuți după Paxum.Deci, SE POATE

si la altii nici nu s.a aprobat :)) printre care si eu :(
No avatar
Rast

morg123;10679 wrote: iti multumesc din suflet pentru raspuns! Mie imi scrie "Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details." pentru ca am dat pe google apply for card pentru ca pe pagina lor nu gasesti , probabil ca inca nu sunt valabile pentru noi si na..

Probabil o sa ne anunte "oficial" cand vom putea comanda cardurile ! Daca aflu ceva o sa postez !
No avatar
Rast

amyyyy;10495 wrote: cosmo payment o sa fac un cont si acolo daca pica unu am altu ca de....vad ca se intampla si sa fiu pregatita cu alt card :)))

Si eu mi-am facut cont la Cosmo Payment , preventiv :))) , mi l-au aprobat astazi , din cate am citit dureaza 10 zile sa iti ajunga cardul acasa si comisioanele sunt gen Payoneer !
Scrie răspuns