experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
deaa

multumesc arilena
No avatar
morg123

mi au verificat contul, cum pot sa fac un card paxum? nu gasesc nimic ?
No avatar
Rast

morg123;10671 wrote: mi au verificat contul, cum pot sa fac un card paxum? nu gasesc nimic ?

Momentan nu poti sa faci card la Paxum chiar daca ai contul activ, inca nu au dat voie la clientii noi sa comande carduri, am inteles ca de sambata ar fii valabila optiunea , dureaza 4 saptamani pana iti ajunge cardul acasa !
No avatar
Rast

juliaxxx;10451 wrote: Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
Multumesc !

Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!
No avatar
morg123

iti multumesc din suflet pentru raspuns! Mie imi scrie "Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details." pentru ca am dat pe google apply for card pentru ca pe pagina lor nu gasesti , probabil ca inca nu sunt valabile pentru noi si na..
No avatar
morg123

ca sa faci un wire transer trebuie din nou sa scoti optiunea de plata pentru paxum?
No avatar
morg123

Rast;10675 wrote: Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!

pentru a face un wire transfer ar trebui din nou sa scot optiunea de plata paxum nu?
No avatar
morg123

Rast;10674 wrote: Momentan nu poti sa faci card la Paxum chiar daca ai contul activ, inca nu au dat voie la clientii noi sa comande carduri, am inteles ca de sambata ar fii valabila optiunea , dureaza 4 saptamani pana iti ajunge cardul acasa !

iti multumesc din suflet pentru raspuns! Mie imi scrie "Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details." pentru ca am dat pe google apply for card pentru ca pe pagina lor nu gasesti , probabil ca inca nu sunt valabile pentru noi si na..
No avatar
cipsy

Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul? Sunt curios cat a durat pana ti-au verificat contul? Multumesc!
No avatar
cipsy

morg123;10671 wrote: mi au verificat contul, cum pot sa fac un card paxum? nu gasesc nimic ?

Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul, sunt curios dupa cate zile ti-au verificat contul. Multumesc!
Scrie răspuns