PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
amyyyy;10634 wrote: la fel si eu...mor de nervi...isi face azi si prietenul cont ..sa vedem din doua poate se activeaza unu saptamana asta....sper
Eu cred ca il sterg si imi fac altul.Eu il aveam facut de anul trecut de prin primavara,din curiozitate,bagasem buletiul si nu mi-l acceptase,si mi-am bagat picioarele.Iar acum fiind obligata,am revenit asupra lui miercurea trecuta,dar am schimbat numele,documentele etc,deoarece mi-am schimbat numele.Si nimic .... nici un raspuns.Le-am dat 3 email-uri ...nesimtiti...
Eu cred ca il sterg si imi fac altul.Eu il aveam facut de anul trecut de prin primavara,din curiozitate,bagasem buletiul si nu mi-l acceptase,si mi-am bagat picioarele.Iar acum fiind obligata,am revenit asupra lui miercurea trecuta,dar am schimbat numele,documentele etc,deoarece mi-am schimbat numele.Si nimic .... nici un raspuns.Le-am dat 3 email-uri ...nesimtiti...
July;10636 wrote: Eu cred ca il sterg si imi fac altul.Eu il aveam facut de anul trecut de prin primavara,din curiozitate,bagasem buletiul si nu mi-l acceptase,si mi-am bagat picioarele.Iar acum fiind obligata,am revenit asupra lui miercurea trecuta,dar am schimbat numele,documentele etc,deoarece mi-am schimbat numele.Si nimic .... nici un raspuns.Le-am dat 3 email-uri ...nesimtiti...
normal era sa raspuna daca e ok sa activeze daca nu era ok sa mentioneze dc nu e ok si sa retrimiti alte documente sau ce nu e in regula....nu sa ne lase ca fraierii atatea zile si nmk....
normal era sa raspuna daca e ok sa activeze daca nu era ok sa mentioneze dc nu e ok si sa retrimiti alte documente sau ce nu e in regula....nu sa ne lase ca fraierii atatea zile si nmk....
-
daniela9999
buna tuturor ,eu sunt noua pe forum ,va rog sa ma ajutati si pe mine,intimpin si eu o problema cu paxum contul este activ bani imi arata ca sunt intrati dar cand incerc sa imi pun numele de pe card si numarul cardului Name On Card imi da errors,There was a problem during card activation process. The card may be already active, otherwise please try again later.
daniela9999;10639 wrote: buna tuturor ,eu sunt noua pe forum ,va rog sa ma ajutati si pe mine,intimpin si eu o problema cu paxum contul este activ bani imi arata ca sunt intrati dar cand incerc sa imi pun numele de pe card si numarul cardului Name On Card imi da errors,There was a problem during card activation process. The card may be already active, otherwise please try again later.
buna
ce fel de card este ?
visa sau mastercard ?
buna
ce fel de card este ?
visa sau mastercard ?
We only have what we Give
-
Cherryrose94
1100 usd transformati in 887 euro - 4260ron
daniela9999;10639 wrote: buna tuturor ,eu sunt noua pe forum ,va rog sa ma ajutati si pe mine,intimpin si eu o problema cu paxum contul este activ bani imi arata ca sunt intrati dar cand incerc sa imi pun numele de pe card si numarul cardului Name On Card imi da errors,There was a problem during card activation process. The card may be already active, otherwise please try again later.
Cardul este pe numele tau, pe care incerci sa il adaugi?
Cardul este pe numele tau, pe care incerci sa il adaugi?