Ce stiti despre epayservices?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
daucusapaa

Ce stiti despre epayservices? Foloseste vreunul din voi? aveti card de la ei? daca da, spuneti-mi timpul de asteptare pt card, comisioane etc. Muuuuultumesc!
arabu1988

daucusapaa;10632 wrote: Ce stiti despre epayservices? Foloseste vreunul din voi? aveti card de la ei? daca da, spuneti-mi timpul de asteptare pt card, comisioane etc. Muuuuultumesc!

dece epayservices si nu PAXUM ?
We only have what we Give
No avatar
daucusapaa

pt ca am inteles ca paxum deocamdata nu mai emite carduri paxum si nu as vrea banii pe un card romanesc.in schimb epayservices pare ca inca trimit carduri.
arabu1988

daucusapaa;10644 wrote: pt ca am inteles ca paxum deocamdata nu mai emite carduri paxum si nu as vrea banii pe un card romanesc.in schimb epayservices pare ca inca trimit carduri.

am inteles
daca nu ai facut cont la Epayservices incearca cosmopayment
We only have what we Give
No avatar
daucusapaa

Am facut...astept de fapt aprobarea si la paxum, epayservices si epayments :D Doar ca despre paxum si epayments stiu cate ceva...cunosc persoane care le-au folosit.In schimb despre epayservices..nada! :D
No avatar
wetladyjoy

daucusapaa;10646 wrote: Am facut...astept de fapt aprobarea si la paxum, epayservices si epayments :D Doar ca despre paxum si epayments stiu cate ceva...cunosc persoane care le-au folosit.In schimb despre epayservices..nada! :D
Epayments nu mai emit carduri noi deocamdata, iar epayservices mie mi a refuzat 2 conturi...tu ai vreo aprobare de la vreunul?
Scrie răspuns