Ce stiti despre epayservices?
-
daucusapaa
Ce stiti despre epayservices? Foloseste vreunul din voi? aveti card de la ei? daca da, spuneti-mi timpul de asteptare pt card, comisioane etc. Muuuuultumesc!
-
daucusapaa
pt ca am inteles ca paxum deocamdata nu mai emite carduri paxum si nu as vrea banii pe un card romanesc.in schimb epayservices pare ca inca trimit carduri.
daucusapaa;10644 wrote: pt ca am inteles ca paxum deocamdata nu mai emite carduri paxum si nu as vrea banii pe un card romanesc.in schimb epayservices pare ca inca trimit carduri.
am inteles
daca nu ai facut cont la Epayservices incearca cosmopayment
am inteles
daca nu ai facut cont la Epayservices incearca cosmopayment
We only have what we Give
-
daucusapaa
Am facut...astept de fapt aprobarea si la paxum, epayservices si epayments
Doar ca despre paxum si epayments stiu cate ceva...cunosc persoane care le-au folosit.In schimb despre epayservices..nada! 
-
wetladyjoy
daucusapaa;10646 wrote: Am facut...astept de fapt aprobarea si la paxum, epayservices si epayments
Doar ca despre paxum si epayments stiu cate ceva...cunosc persoane care le-au folosit.In schimb despre epayservices..nada! 
Epayments nu mai emit carduri noi deocamdata, iar epayservices mie mi a refuzat 2 conturi...tu ai vreo aprobare de la vreunul?
Epayments nu mai emit carduri noi deocamdata, iar epayservices mie mi a refuzat 2 conturi...tu ai vreo aprobare de la vreunul?