PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
msevaxoxo

Buna, si eu mi-am facut cont saptamana trecuta in 11 si nici acum nu a fost aprobat.
Ce e ciudat este ca banutii trimisi de cb apar in cont. dar nu pot folosi ETF pentru ca nu sunt verified.
Le-am trimis vreo 6 documente. am incercat sa contactez si pe chris de la paxum pe twitter, i-am sunat pe numarul ala dar spune ca toti operatorii sunt ocupati, iar pe skype au 100 de contacte la care nimeni nu raspunde, iar e-mail am trimis de vreo 4 zile, la fel nici un raspuns.
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10597 wrote: Buna, si eu mi-am facut cont saptamana trecuta in 11 si nici acum nu a fost aprobat.
Ce e ciudat este ca banutii trimisi de cb apar in cont. dar nu pot folosi ETF pentru ca nu sunt verified.
Le-am trimis vreo 6 documente. am incercat sa contactez si pe chris de la paxum pe twitter, i-am sunat pe numarul ala dar spune ca toti operatorii sunt ocupati, iar pe skype au 100 de contacte la care nimeni nu raspunde, iar e-mail am trimis de vreo 4 zile, la fel nici un raspuns.

la fel si eu...nu au rasp la nimic inca astept
No avatar
msevaxoxo

Poate are cineva vre-un contact? un numar de telefon, sau o adresa de skype valabila la care a primit cineva raspuns? as aprecia enorm
No avatar
Cherryrose94

Buna ! Eu acum primit bani dupa MFC pe cardul meu RO
No avatar
amyyyy

Cherryrose94;10603 wrote: Buna ! Eu acum primit bani dupa MFC pe cardul meu RO

fara alt card de paxum sau altceva direct dupa site in contul tau de romania
No avatar
wetladyjoy

amyyyy;10605 wrote: fara alt card de paxum sau altceva direct dupa site in contul tau de romania

contul poate sa fie in ron si minimul 500, dar in cate zile ajung banii?
ralucka

buna la ce banca ai contul ? eu nu am primit si snt la raiffeisen
arabu1988

Cherryrose94;10603 wrote: Buna ! Eu acum primit bani dupa MFC pe cardul meu RO

exact cum va am zies cel tarziu maine

dar cat ai transferat in dollar ? si cat au intrat in ron ?
We only have what we Give
ralucka

am aplicat aseara pentru paxum , azi am fost verificata , acum imi pare rau ca am ales wire transfer dat faptul ca nici pana acum nu am primit banii si este a doua zi :)
No avatar
amyyyy

ralucka;10611 wrote: am aplicat aseara pentru paxum , azi am fost verificata , acum imi pare rau ca am ales wire transfer dat faptul ca nici pana acum nu am primit banii si este a doua zi :)

cum ai fost verificata intr.o zi ca eu astept de o sapt bag pl in ei..
Scrie răspuns