amyyyy;10544 wrote: [QUOTE=arabu1988;10538]Da este ca la FCP asta am facut eu si comissionu este de 4$[/QUOT
merge sa pun metoda de plata paxum chiar daca nu am contul confirmat si cand il confirma sa scot banii
sigur ca DA
Please note - unverified account-holders can receive payments from others, however you must be verified to withdraw the funds.
dar nu poti sa fac transfer catre card pana nu esti verified
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Arilena;10550 wrote: multumesc.am transferat prin EFT...direct in contul bancar.Stii cumva in cat timp intra?Am primit email ca ar dura intre 5 -7 zile,acum poate intra putin mai repede...
nu am informatie fix zilele sincer dar nu cred ca vor dure mai multi de 7 zile
dar daca ai cont bancar dece nu ai facut transfer pe card bancar ?
nu am informatie fix zilele sincer dar nu cred ca vor dure mai multi de 7 zile
dar daca ai cont bancar dece nu ai facut transfer pe card bancar ?
We only have what we Give
arabu1988;10548 wrote: [QUOTE=amyyyy;10544]
sigur ca DA
Please note - unverified account-holders can receive payments from others, however you must be verified to withdraw the funds.
si daca nu mi.l aproba din nush ce cauza....cum fac cu banii dja existenti in cont
sigur ca DA
si daca nu mi.l aproba din nush ce cauza....cum fac cu banii dja existenti in cont
Arilena;10557 wrote: la pay pal mi a acceptat cardul,cu greu,dar am luat lehatura cu ei si merge acum.In card sa inteleg ca intra instant banii?
instant de la paxum si restul depende de banca ta dar mai multi de 2 zile nu intarzie cand fac transfer pe CARD
instant de la paxum si restul depende de banca ta dar mai multi de 2 zile nu intarzie cand fac transfer pe CARD
We only have what we Give
-
Andra georgiana
Nu ma descurc deloc cu paxum . Se poate un nr de telefon ca sa vb si eu cu tine?