ralucka;10402 wrote: e cam mult comisionul , nu era mai usor transfer bancar si iti lua 15 dolari pe mfc sau 50 cb ?
la suma de 1000$ comisionul 35$ pentru mine nu e mult daca fac calcul toti cam asa platesc si la FIRSTCHOICE asta cred eu
oricum asta e varianta pana face paxum card nou
hai sa va explic cum era la mine la FIRSTCHOICE
la FIRSTCHOICE platesc 4$+2% din sume eu luam banii in DOLLAR de la BRD de la ghisu si platesc 24$ Comission la 1000$ si daca era sa fac schimb la schimb valutar azi primesc 3750 de RON nu 3900 de RON
adica din start ai 150 de RON peste curs din STRADA
experienta mea cu paxum recente
Arilena;10404 wrote: A folosit cineva Withdraw Funds by EFT Transfer la paxum??Eu am decis sa folosesc aceasta metoda,si am vazut ca,comisionul este 5 dolari.
Daca vrei parera mea mai bine pe CARD si mai simplu si mai rapid si comissionul este aprape 0
Daca vrei parera mea mai bine pe CARD si mai simplu si mai rapid si comissionul este aprape 0
We only have what we Give
arabu1988;10258 wrote: Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D:D
Ti-au intrat banutii??Am facut si eu astazi transfer si sunt curioasa cam cat dureaza
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D:D
Ti-au intrat banutii??Am facut si eu astazi transfer si sunt curioasa cam cat dureaza
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;10413 wrote: Ti-au intrat banutii??Am facut si eu astazi transfer si sunt curioasa cam cat dureaza
Da cred ca maine il primest eu am facut sambata la ora 1 noapte dar era weekend si nu lucreze de asta au intraziat pana azi
Da cred ca maine il primest eu am facut sambata la ora 1 noapte dar era weekend si nu lucreze de asta au intraziat pana azi
Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
ryanna;10421 wrote: Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(
Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(
Da,eu facusem treaba asta de pe telefon de pe aplicatia paxum,pe site imi scrie ca nu accepta tranzactia decat pe un card cu acelasi nume,ideea e ca e pe acelasi nume dar banuiesc ca inca nu mi au confirmat identitatea de asta nu mergemo sa astept confirmarea verificarii apoi voi incerca din nou.
July;10423 wrote: Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(
nu responde la nimin
incearce pe twitter si vorbeste cu @paxumchris te ajute asa am facut eu
nu responde la nimin
incearce pe twitter si vorbeste cu @paxumchris te ajute asa am facut eu