experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina1992

Buna

Dupa ce ai depus buletinu la 4 zile ti a activat? Eu am depus joi da ma gandesc ca e weekend...
No avatar
Alina1992

Buna

Da poti primi plati asa am inteles si eu in momentul in care ai contul activ... doar ca trebuie un alt card romanesc pe numele nostru... banuiesc ca va dura ceva pana vom primi cardurile lor prin posta:(
No avatar
Evelyne

Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?
No avatar
Evelyne

Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?
arabu1988

Evelyne;10360 wrote: Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?

Buna
trebuie sa astept pana iti face verifice dupa aia astepr prima plata de la cb dupa iai poti sa fac apply pentru card de la paxum pana ajunge card de la paxum poti sa fac transfer pe card romanesc si sa scot banii cu cardul romanesc
We only have what we Give
No avatar
Tatiana

Am și eu o mica problema de când cu paxum. Când pun buletinul la proof identity scrie eroare. Nu înțeleg de ce. Am reușit sa pun buletinul la proof adress dar nu înțeleg de ce nu merge la identity. An și scanat buletinul ca am zis poate ca din cauza ca poza la buletin e făcută cu telefonul și de asta nu e bun, da nici scanat nu e bun. Ma puteți ajuta va rog?
No avatar
wetladyjoy

buna

Alina1992;10349 wrote: Dupa ce ai depus buletinu la 4 zile ti a activat? Eu am depus joi da ma gandesc ca e weekend...

ti la activat?ca eu tot joi lam creat si nimic pana azi....transfer catre un card romanesc de pe paxum nu se face decat dupa ce contul este activ?
arabu1988

UPDATE: Azi la ora 15:00 am primit banii transferat suma 1000$ am primit 3900 de ron si am cont bancar la raiffeisen bank
arabu1988

Arilena;10399 wrote: ?care a fost comisionul pentru transfer?in cat timp ti au intrat banii in cont?
3900 la 1000 dolari mi se pare un curs foarte bun.

comisionul la Paxum transfer card extern este 6$+2.9% din suma am transferat banii simbata la ora 1 noapte azi luni au intrat dar a fost weekend cred ca de asta au interziat in mod normal din ce stiu banii intra INSTANT adica in acleasi ZI cursul este chiar foarte bun find ca eu am transferat DOLLAR din cont PAXUM catre contul meu de RON sa facut transfer in cont din DOLLAR la EURO si din EURO in RON deci am avut exact 1000$=809.93Euro 1Euro=4.8126 RON TOTAL 3897.87 RON FIX
ralucka

e cam mult comisionul , nu era mai usor transfer bancar si iti lua 15 dolari pe mfc sau 50 cb ?
Scrie răspuns