experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

Ann;10267 wrote: Si transferul pe un alt card Withdraw Funds by EFT Transfer ,spre exemplu,care este comisionul fix pe care Paxum il percepe?

din ce am citit si am inteles este 5$
aici sunt toate comissioane

https://www.paxum.com/fees/personal-account/
We only have what we Give
No avatar
July

Am reusit sa adaug un cont bancar de la ING,pana voi reusi sa comand un card de la ei,dar sunt confuza,ma cam bate acest Paxum si imi cer scz daca stresez.Nu imi pot da seama daca contul meu este activ sau nu,daca sunt ok pentru a primi bani.Nu as vrea sa adaug Paxum ca metoda de plata la CB sau MFC inainte sa fiu sigura ca este totul ok. La nume scrie "unverified",iar la status scrie "Romania-Active". La Proof of Identity si Proof of Adress scrie "Submitted"
arabu1988

July;10269 wrote: Am reusit sa adaug un cont bancar de la ING,pana voi reusi sa comand un card de la ei,dar sunt confuza,ma cam bate acest Paxum si imi cer scz daca stresez.Nu imi pot da seama daca contul meu este activ sau nu,daca sunt ok pentru a primi bani.Nu as vrea sa adaug Paxum ca metoda de plata la CB sau MFC inainte sa fiu sigura ca este totul ok. La nume scrie "unverified",iar la status scrie "Romania-Active". La Proof of Identity si Proof of Adress scrie "Submitted"

nu este niciun stres de asta suntem aici sa ajutem unu pe cele alt
deci ca sa poti primi banii pe cont de paxum trebuie sa fie Status: Verified - Active la tine inca nu este Verified contul asta inseamne ca urmeze inca nu au dat prove
We only have what we Give
No avatar
July

arabu1988;10270 wrote: nu este niciun stres de asta suntem aici sa ajutem unu pe cele alt
deci ca sa poti primi banii pe cont de paxum trebuie sa fie Status: Verified - Active la tine inca nu este Verified contul asta inseamne ca urmeze inca nu au dat prove

Ok.Mersi mult pentru ajutor.:-*
No avatar
don_69

Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?
No avatar
don_69

July;10269 wrote: Am reusit sa adaug un cont bancar de la ING,pana voi reusi sa comand un card de la ei,dar sunt confuza,ma cam bate acest Paxum si imi cer scz daca stresez.Nu imi pot da seama daca contul meu este activ sau nu,daca sunt ok pentru a primi bani.Nu as vrea sa adaug Paxum ca metoda de plata la CB sau MFC inainte sa fiu sigura ca este totul ok. La nume scrie "unverified",iar la status scrie "Romania-Active". La Proof of Identity si Proof of Adress scrie "Submitted"

Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?
No avatar
July

[QUOTE=don_69;10272]Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT

Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.
No avatar
July

don_69;10273 wrote: Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?

Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.
No avatar
don_69

July;10274 wrote: [QUOTE=don_69;10272]Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT

In mod normal trebuia sa fie activ doar dacă nu ai greșit ceva acolo sau mai poate fi cu toata nebunia asta cu cardurile sa nu aibe timp sa verifice ei daca pina miercuri nu se activează sfatul meu e sa faci alt cont si sa te uiți acolo de mai multe ori pina adaugi ceva crede-mă că știu tot ce mișcă în paxum
Ann

July;10275 wrote: Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.

Buna,mi-am facut cont pe Paxum si am urmat pasii.Pentru inceput am atasat poza cu buletinul meu la
Personal Account Overview.Am completat toate datele.La
Identity Confirmation ei accepta mult mai usor o poza cu un pasaport valabil.Daca nu ai,pune o poza clara cu buletinul.La Street Address Confirmation,o poza clara cu o factura cu adresa ta,preferabil si cu numele tau si ei cer acolo factura de telefon,dar tu poti pune o factura pentru ca o sa ai mai multe optiuni.La Miscellaneous Documents, trebuie sa pui o poza cu un alt document important ,spre exemplu eu am pus o poza cu fostul card FirstChoisePay ca oricum nu mai am ce face cu el.Posibil sa poti sa pui si una cu certificatul de nastere.Pentru ei este foarte important sa ti dovedesti prin mai multe acte identitatea.Nu este asa greu,doar pare,o sa vezi.Ei te lasa in aer asa,nu te anunta loading ,tu lasa-le incarcate si nu mai umbla la ele.Si ai rabdare,daca nu,da-le un mail
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns