Salut! Sunt fete de aici care utilizeaza metoda de plata ''International Bankwire Transfer'' si au setat ca si plata intr-un cont BRD (sau eventual orice alta banca din Romania), pentru ca eu asa functionez si de fiecare data imi intarzie plata foarte foarte mult, ma gandeam ca poate nu doar la mine, voi ati intampinat probleme?
De exemplu, banii ce trebuiau sa intre in data de 1/04/2018 in cont-ul BRD nu au intrat nici pana astazi 11/04/2018. Eu stiu ca alegand varianta ''International Bankwire Transfer'' dureaza 2-3 zile lucratoare ca banca sa proceseze plata insa totusi, suntem in data de 11 si nimic.
Mentiuni, daca ajuta:
Functionez pe MYFREECAMS
PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD
-
almostahero
ralucka;10147 wrote: a fost si pastele , poate asta e cauza !
Tocmai ce am luat legatura cu banca, mi-au spus ca au ''vazut banii in circuit'' in data de 04/04/2018 dar inainte sa poata fi procesati myfreecams a facut refund la bani, am dat mail la myfreecams sa imi explice statusul.. astept mailul de la ei
Tocmai ce am luat legatura cu banca, mi-au spus ca au ''vazut banii in circuit'' in data de 04/04/2018 dar inainte sa poata fi procesati myfreecams a facut refund la bani, am dat mail la myfreecams sa imi explice statusul.. astept mailul de la ei
-
almostahero
ralucka;10151 wrote: de ce ar fi facut refund ? mm m-ai cam panicat acum... din moment ce firsthchoice numai exista , azi am fost sa imi deschid un cont usd . lucrez pe mfc , dar e posibil sa nu fi avut suma limita 1000 ? atat are mfc
Urma sa incasez 7985 usd. Cu 6985 usd peste limita lor de 1000 USD. Pentru mine asta nu este o problema, inca nici un raspuns de la MFC. Astept, daca aflu ceva te anunt.
p.s La ce banca ti-ai deschis cont USD?
Urma sa incasez 7985 usd. Cu 6985 usd peste limita lor de 1000 USD. Pentru mine asta nu este o problema, inca nici un raspuns de la MFC. Astept, daca aflu ceva te anunt.
p.s La ce banca ti-ai deschis cont USD?