Cum se poate face cont pe Chaturbate

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
emily

Buna Dyana. Este simplu crearea unui cont Chaturbate. Voi explica pas cu pas iar la punctul unde nu ai inteles bine te rog sa imi spui si voi explica mai detaliat.

1. Crearea unui cont Chaturbate necesita accesarea formularului de inregistrare: Model Chaturbate
Complectarea formularului se va face astfel: username (nume de utilizator), password (parola), email (o adresa de email valida), birth date (data nasterii) si bifarea casutei I have read and agree to the terms and conditions. La final va trebui accesat Create Broadcaster Account. Dupa trimiterea formularului, Chaturbate va trimite un email iar modelul va trebui sa il verifice.

2. My Bio (reprezinta profilul modelului - nu sunt necesare datele reale)

3. Settings (reprezinta setarile contului, unde modelul isi poate seta pretul pe minut in private sau group show, poate bloca o tara sau mai multe.)

4. Pentru a finaliza accest pas modelul va trebui sa aiba peste 18 ani. Pentru a ajunge la acest pas va trebui sa accesam: My Profile / Tokens Stats / Model Verification Form.
Step 1. Agree the performer agreement (Reprezinta contractul pe care modelul va trebui sa il complecteze cu numele sau)
Step 2. Upload / Verify your identity (Verificarea in care modelul demonstreaza ca are peste 18 ani. Doua poze clare)

5 .Payment information (Acest pas va trebui complectat cu datele reale, deoarece reprezinta metoda de plata)
Payment method (Selectarea unei metode de plata Paxum sau Firstchoice Pay(Payoneer))
Payable to (Adresa de email folosita la crearea contului Paxum sau Firstchoice Pay(Payoneer).)
Minimum payment (Suma minima de plata (50$).)

Dupa finalizarea acestor pasi modelul va trebui sa astepte pana ce va fi acceptata de catre administratori iar dupa aceea va putea intra live pe Chaturbate.

Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare placere.
Succes!
Inregistrare Model Bongacams
Jasmine

emily;9656 wrote: Buna Dyana. Este simplu crearea unui cont Chaturbate. Voi explica pas cu pas iar la punctul unde nu ai inteles bine te rog sa imi spui si voi explica mai detaliat.

1. Crearea unui cont Chaturbate necesita accesarea formularului de inregistrare: Model Chaturbate
Complectarea formularului se va face astfel: username (nume de utilizator), password (parola), email (o adresa de email valida), birth date (data nasterii) si bifarea casutei I have read and agree to the terms and conditions. La final va trebui accesat Create Broadcaster Account. Dupa trimiterea formularului, Chaturbate va trimite un email iar modelul va trebui sa il verifice.

2. My Bio (reprezinta profilul modelului - nu sunt necesare datele reale)

3. Settings (reprezinta setarile contului, unde modelul isi poate seta pretul pe minut in private sau group show, poate bloca o tara sau mai multe.)

4. Pentru a finaliza accest pas modelul va trebui sa aiba peste 18 ani. Pentru a ajunge la acest pas va trebui sa accesam: My Profile / Tokens Stats / Model Verification Form.
Step 1. Agree the performer agreement (Reprezinta contractul pe care modelul va trebui sa il complecteze cu numele sau)
Step 2. Upload / Verify your identity (Verificarea in care modelul demonstreaza ca are peste 18 ani. Doua poze clare)

5 .Payment information (Acest pas va trebui complectat cu datele reale, deoarece reprezinta metoda de plata)
Payment method (Selectarea unei metode de plata Paxum sau Firstchoice Pay(Payoneer))
Payable to (Adresa de email folosita la crearea contului Paxum sau Firstchoice Pay(Payoneer).)
Minimum payment (Suma minima de plata (50$).)

Dupa finalizarea acestor pasi modelul va trebui sa astepte pana ce va fi acceptata de catre administratori iar dupa aceea va putea intra live pe Chaturbate.

Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare placere.
Succes!

Multumesc mult, Emily, pentru interesul pe care ti-l dai pe forum :*
emily

Cu placere Jasmine. Voi incerca sa raspund la toate intrebarile despre acest subiect.

Jasmine;9671 wrote: Multumesc mult, Emily, pentru interesul pe care ti-l dai pe forum :*
No avatar
Sasha333

Buna! Am o întrebare. Dacă am deja un cont pe chaturbate, mai pot face unul nou la care sa primesc acea promovare de o saptamana? Mulțumesc :*
arabu1988

Sasha333;9852 wrote: Buna! Am o întrebare. Dacă am deja un cont pe chaturbate, mai pot face unul nou la care sa primesc acea promovare de o saptamana? Mulțumesc :*

buna
da sa poate si primesti acea saptamana in care apare NOU
We only have what we Give
emily

Sasha333;9852 wrote: Buna! Am o întrebare. Dacă am deja un cont pe chaturbate, mai pot face unul nou la care sa primesc acea promovare de o saptamana? Mulțumesc :*

Buna Sasha333. Pe site-ul Chaturbate se poate face un singur cont de model. Nu este recomandat ca un model sa detina mai multe conturi pe acelasi site de videochat.
No avatar
Oana16oana

Buna fetelor! As avea nevoie de putin ajutor. Mi-am facut cont pe chaturbate de 2 luni timp in care am facut bani dar nu pot sa ii scot. Am citit ca daca am card payoneer ar merge dar nu este asa. Cand dau la metoda de plata si aleg firstchoice pay imi da sa ma conectez cu mail-ul iar daca il bag le cel de la payoneer nu merge. De 2 luni am facut comanda la firstchoice si paxum si de pe numele meu si de pe numele si adresa la prietenele mele si tot nu am primit nici o confirmare , nu am primit nici un card. Nu stiu ce sa fac. Va rog daca ma puteti ajuta
No avatar
Oana16oana

Multumesc de raspuns Chillyourheart ! Pana la urma mi-a ajuns cardul de pe numele unei verisoare de a mea dar cand bag toate datele la payout information imi apare cu rosu " you dont have a firstchoice account linked. Please register for firschoice" dar sunt inregistrata , am activat cardul la ATM si merge. Nu imi dau seama ce nu e in regula ...am dat pe link-ul de logare pe firstchoice, sunt logata si tot nu merge sa salvez setarile ca sa primesc banii. Puteti sa imi dati un sfat va rog mult??
arabu1988

Oana16oana;10017 wrote: Multumesc de raspuns Chillyourheart ! Pana la urma mi-a ajuns cardul de pe numele unei verisoare de a mea dar cand bag toate datele la payout information imi apare cu rosu " you dont have a firstchoice account linked. Please register for firschoice" dar sunt inregistrata , am activat cardul la ATM si merge. Nu imi dau seama ce nu e in regula ...am dat pe link-ul de logare pe firstchoice, sunt logata si tot nu merge sa salvez setarile ca sa primesc banii. Puteti sa imi dati un sfat va rog mult??

https://support.chaturbate.com/customer/en/portal/articles/2743895-how-do-i-link-my-firstchoicepay-card-

buna incearca asta sper ca te ajute
We only have what we Give
emily

Oana16oana;10017 wrote: Multumesc de raspuns Chillyourheart ! Pana la urma mi-a ajuns cardul de pe numele unei verisoare de a mea dar cand bag toate datele la payout information imi apare cu rosu " you dont have a firstchoice account linked. Please register for firschoice" dar sunt inregistrata , am activat cardul la ATM si merge. Nu imi dau seama ce nu e in regula ...am dat pe link-ul de logare pe firstchoice, sunt logata si tot nu merge sa salvez setarile ca sa primesc banii. Puteti sa imi dati un sfat va rog mult??

Buna Oana16oana. Este foarte important de mentionat faptul ca atunci cand se creeaza un cont Firstchoice Pay, va trebui adaugata aceeasi adresa de email folosita la crearea contului Chaturbate. Deasemenea contul Firstchoice Pay este recomandat sa fie creat, pe numele real pentru a primi cardul expediat.

Succes!
Scrie răspuns